Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Otóż na początku tego roku zaczęłam leczyć sie u gastrologa (bolesne wypróżnianie, zaparcia, ból w dolnej części jelita itp.) Dostałam dużą ilość prochów, które przez jakiś czas działały...Niestety dolegliwości nasiliły się podczas miesiączki (straszliwy ból przy jakiejkolwiek próbie wypróżnienia, parcie na mocz...tak mnie bolało jelito, że chodzić nawet nie mogłam!!) Potem kilka dni ok, i po dwóch tyg. znów powtórka z rozrywki przez tydzień
Następnie wizyta u gin, na usg pęcherzyk na jajniku i na 10 dni Orgamentil na wywołanie okresu...lekarz nic nie wspominał o endo i nie wiem co mam o tym myśleć...Niestety oprócz strszliwego uczucia mam jeszcze jeden bardzo dokuczliwy objaw, otóż cały czas jestem nieprzytomna (ciśnienie przed kawą 90/50) Napiszcie proszę czy macie podobnie....

dla pocieszenia - dziewczyna brała 9 mscy Visanne i w pierwszym cyklu po odstawieniu się udało
mimo zrostów

Mi podczas laparotmii wycieli prawie calego jajnika zostal skrawek taki maly polksiezyc, przez ponad rok w ogole nie funkcjonowal, potem ruszyl i przy stymulacji w sumie to o dziwo tylko on cos tam wyprodukowal ;) ja mialam cysty na obu jajnikach w tym jedna giganta 14cm
właśnie w takie dni brak mi sił do walki...