Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy stosowanie antydepresantów nie jest przeciwskazaniem do zajścia?
Zalezy na jakim etapie cyklu jest takiej grubości, bez tej wiedzy nie można stwierdzić czy jest dobre czy nie. z tego co piszesz to masz 7mm to znaczy ze jest bardzo dobrze:))
Raczej tuż po @ powinno być znacznie cieńsze niż 8mm. endometrium powinno mieścić się przez cały cykl w przedziale 8-16 mm
Zatem nie 8 mm...Napisałaś, że w cyklu endo przez CAŁY cykl mieści się od 8-16 mm a to jest ewidentna nie prawda bo sama napisałaś, że po @ od 1 cm. Ja osobiście w 10, 11 dc mam 5mm. Przeczyta to osoba, która jest nieświadoma i szuka informacji po np. akurat odbytym usg, gdzie endo miała 4 mm na początku cyklu i pomyśli, że coś z nią nie tak bo według tego co napisałaś musi mieć conajmniej 8mm...Moim zdaniem to wprowadza w błąd. błona śluzowa wyścielająca wnętrze jamy macicy o grubości około 1 cm
Nie, to nie znaczy, że Twój jest za krótki, gdybyś napisała, że każdy cykl MA 28 dni a pięciu innych dziewczyn by miał 45 dni to by znaczyło, że Ty piszesz nieprawdę i tak jest właśnie w przypadku grubości endo. Ty piszesz, że mieści się w przedziale 8-16 mm, 5 innych dziewczyn ma mniejsze i to oznacza, że piszesz nieprawde. Dziewczyn też nimi nie są do końca, bo czy mam zacząć szaleć, że mój cykl ma 28 dni, a innych pięciu 45 ? Czy to musi oznaczać, że jest on zbyt krótki ?