Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
_Mam pytanie do mam biorących Euthyrox - czy zauważyłyście u siebie problemy z laktacją?
Tarczyca w ciąży to jest poważna sprawa, ja mam wszędzie w dokumentacji ciążowej/porodowej/poporodowej adnotacje, że "ciąża powikłania niedoczynnością tarczycy". Już nie będę tu żadnych historii przytaczać, bo wiadomo...
Endo na początku maja
Czy G-B dawało u Was jakieś widoczne objawy poza objawami charakterystycznymi dla nadczynności?
Czy G-B dawało u Was jakieś widoczne objawy poza objawami charakterystycznymi dla nadczynności?
a jak wyglądało u Was leczenie?
Z jakiego poziomu hormonów startowałyście
Po tej przymusowej przerwie znowu będzie trzeba zaczynać wszystko od nowa.
Poza tym ciągle mi było gorąco, duszno
ciągle jestem zmęczona
wszędzie mnie było pełno, tak mnie roznosiłoSzybciej się złoszczę i wybucham
wtedy waga poleciała na łeb na szyję
Bari, u Ciebie jakie to są problemy z oczami?
TSH jakieś 3 tygodnie temu wynosiło 0,019. Nie jest tragicznie, prawda?
Jeden z lekarzy, do którego trafiłam podczas leczenia twierdził, że spokojnie można się starać podczas leczenia tylko jak się uda to się zmienia leki na bezpieczniejsze, ale chyba mu nie uwierzyłam
Niby mieści się w normie ale boję się, że jednak zbliżam się do nadczynności tarczycy.
a endokrynolog powiedział że mój wynik TSH powinien być koło 1 - 1,5, a FT jak najbliżej górnej normy...
Robiłam dziś TSH i anty-TPO.Wyników nie zobaczę wcześniej niż na wizycie. Możecie mi powiedzieć coś więcej o prawidłowym anty-TPO? Jakiego wyniku oczekiwać? ALbo chcociaż jaki wynik uznawany jest za nadający się do leczenia?Z góry dziękuję!
czy to dopiero podejrzenie,ze cos jest nie tak?