Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ojezu, nie rób tak!!! Nie wolno z takiej dawki odstawić na 0, ja tak zrobiłam za radą lekarza, zeszłam na 0 z 75 (lekarki-debilki, konkretniej) po tygodniu wylądowałam na SOR z ostrymi objawami tężyczki, z którą męczę się do tej pory! Bierz chociaż po pół tabletki, koniecznie! Takie wahania hormonów mogą być bardzo niebezpieczne, a Ty nie byłaś w jakiejś skrajnej niedoczynności.
to jeszcze zaswiadczenia potrzebuje.
Ratunkiem może być recepta farmaceutyczna
pcji o formularz na karte na darmowe leki, poniewaz niedoczynnosc jest choroba przelekla nalezy ci sie ten lek za darmo.
Byłam z wynikami u ginekologa ale uznał że TSH jest w normie i nie ma potrzeby go obniżać.
od miesiąca biorę też jod i wszystko zaczęło wracać do normy (od samopoczucia, przez wagę itp.). I teraz mam pytanie - czy to prawda, że wynik tsh jest jakby opóźniony o miesiąc? Tzn. że pokazuje stan hormonów sprzed miesiąca?
hej:) proszę Was o pomoc mam takie pytanko:) zrobiłam sobie tsh wyszło 3,962 co prawdopodobnie utródnia mi zajścię w ciąże, ft3 i ft4 w normie, endo przypuszcza że to hashimoto, nie chciała mi podać leków na zbicie twierdząc, że jeszcze w normie. Umówiła mnie na 21 maja, przed mam zrobić jeszcze raz tsh, tpo, tg. Jestem po badaniu drożności jajowodów no i cylke lecą, już 2, dlatego proszę o rade, czy gin może coś przepisać na zbicie tsh, czy tylko endo. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź i pomoc:0