Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tylko jak walczyły matki I kwartału to nic o maktach IV kwartału nie było słychać.

Decyzje o dziecku raczej podejmuje sie swiadomie i raczej trzeba sie liczyc z tym, ze wraz z jego pojawieniem sie na swiecie, wypada sie z zycia zawodowego i ze pogorszy sie sytuacja finansowa.
Robienie dzieci tylko dlatego bo jest becikowe, macierzynskie,l4 100%, platne wychowawcze i druga czesc macierzynskiego platnego trochę mniej uwazam za totalną głupotę
A mowienie "albo wszyscy albo nikt", hmm, mnie sie z psem ogrodnika kojarzy...
bo po pierwsze to mam sprawę zaplanowaną/rozwiązaną od dawna, a po drugie i tak nie wierzę w powodzenie tej nowej inicjatywy. A pod tą pierwszą się podpisałam, choć mnie w żaden sposób dotyczyć nie mogła- i trochę niefajne, że teraz "Matki I kwartału" występują przeciw tym z 2012r., bo przez nie także były popierane. Może i sytuacja z prawnego punktu widzenia jest normalna, ale było jasne, że ten temat wzbudzi skrajne poruszenie w społeczeństwie, zwłaszcza w jego części i z tej perspektywy nie zostało to zrobione mądrze- bo co z tego, że podano datę:17 marca? Tym bardziej, że teraz nagle prawo "zadziałało wstecz" w pewnym sensie i temat zaczyna się od nowa.
?. Ja proponuje dopiero jak wyjdziesz ze szpitala to szkoda 3 dni zmarnować

[/url
[/url]
Ale ja byłam w tej komfortowej sytuacji, że jestem kadrową i zaszłąm w ciążę, więc tylko powiedziałam szefowej co zrobimy