Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

). No, ale później już pierś mu na tak długo nie wystarcza. Nie chcę Maksa odstawiać, ale zmniejszyć ilość tych karmień.
w butli dostaje zwykły bebilon, nie dawałam nigdy tych HA itp. bo ona nie jest alergiczka wiec bez sensu- łatwiej będzie potem zwykłe mleko wprowadzić. A wstaje dzień w dzień o 5 rano a potem wiadomo praca do wieczora niemal, 4 dzieci wiec tez generalnie padam wieczorem totalnie

Ja już teraz nie wiem czy to gluten czy nie. A jeśli tak, to czy takie drobne zmiany świadczą o nietolerancji?
jakbym miała alergika z wysypką skórną, to pierwsze bym obwiniała czynniki środowiskowe. Moja miała wysypkę po mandarynkach, ale tylko jednych, bo kupiłam inne i nic się nie działo. Więc uprawa pewnie była mało "eko"
a tak na marginesie, to ja się nie znam, ani wyrocznią nie jestem, ale jakbym miała do czynienia z alergią o niewielkim nasileniu (dwie plamki na nóżce na ten przykład
) to bym z tym nic nie robiła. Pewnych rzeczy się nie uniknie. Ale jak coś EWIDENTNIE szkodzi, to wtedy bym w miarę możliwości wykluczała.