Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Montenia, piekna opowiesc o ostatnim usypianiu. Jestem z Was dumna :) Emisia nie ssie juz dobry rok. Nie chce juz pic z piersi, ale przytulic sie, dac buzi cycusiowi i owszem
Po przeczytaniu Twojego wpisu przypomniala mi sie historia naszego odstawienia i lezka w oku sie zakrecila, ale...ta cudowna wiez sie nie konczy. Bliskosc, ktora dalas Sarze juz zawsze bedzie w Waszych relacjach. Zmieni sie tylko. 

ból pojawił się któregoś dnia, czy od początku boli?
. Tez dam rade,ale musze to sobie w glowie poukladac. Tyle się do tego przygotowywałam, a i tak jest ciężko. Gdybym tylko wiedziała,ze mala odstawi się sama za np.pol roku to chyba bym wrocila do karmienia
. Ale nie chce Jej narazac na kolejny stres,przy kolejnym odstawieniu(bo znając moje dziecko,sama by nie odpuscila).
poza tym, Zosia jest jeszcze bardzo maleńka, może sobie nie radzić z odbiciem, z szybkim wypływem, może jest bardzo głodna no i tak wychodzi. A ulewa? Dobrze przybiera? Wysypek nie ma?Nana,po Twoim poscie emocje wziely gore. Łzy poleciały....,ze ta cudowna przygoda się zakonczyla...
Nie chcialam, zebys plakala
Chce Ci tylko powiedziec, ze ta cudowna przygoda zmienia tylko swoje oblicze. Zycze, bys kazdego dnia mogla dostrzegac, jak Wasze karmienie wplynelo na to, jak wspaniale Wam bedzie razem, jaka piekna osoba jest Sara. Serio. Obserwuje to codziennie towarzyszac mojej Emisi. Ciesze sie, ze moglam jej tyle dac, ciesze sie, ze jest wrazliwa na cierpienie, krzywde innych i delikatna, ale tez pewna siebie, spokojna. Wiem, ze to wszystko poczatek mialo w moich ramionach i jestem szczesliwa...

Monia,ale co Dawidkowi było,ze zaczeliscie eliminowac?
chyba by mnie zjadły :D jak bardzo bym nie chciała Nat odstawiać, to pewnie by mnie taka sytuacja zmusiła.Bo ja Ci powiem,ze jest realne, aby malutka byla na Twoim mleku tylko, a w razie W zawsze można podac mm w niekapku np.
.
[/url
.