Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

choć to drugie pewnie zrobi mąż bo jakie ma wyjście
Ja nigdy żadnego zapalenia nie miałam
ajpierw było mi niesamowicie zimno, koce, polary, nic nie pomagało, a po ok 2-3h robilo mi sie tak gorąco, tak, że leżąc w samej bieliźnie nie mogłam wytrzymać z gorąca
) i polewac sobie ciepla woda od zastoju do brodawki,mozna je trochę tak popodrzucac (wiec,wiem jak to brzmi,ale działa,bo ostatnio przy odstawianiu mnie cosik bralo
). Po tym można malucha przystawić broda do zastoju (lub chociaż noskiem),nie musi dotykać zastoju,tylko żeby nakierować tak dziecko,aby broda była od zastoju. Po karmieniu chłodny okład. I karmienia od chorej piersi zaczynać (2 karmienia z rzedu),nie odciagac pokarmu (chyba,ze do uczucia ulgi,nie poleca się odciągania do końca),zeby nie zrobila się nadprodukcja i kolejne zastoje. Zacznijcie brac lecytynę 2x1 tabletka i pijcie olej rzepakowy(lub inny),ale musi być na zimno spożywany.

A sutek ogladlas?

A co doradca powiedział,ze co masz robic?
Lekarz ogolny na IP tez moze przepisać antybiotyk, choc gin sie lepiej zna na pewno

bananowcu super ze gorączka spadła, to dobry objaw! moze juz przechodzi.:))

) Po kilku dniach zawsze jakoś udało mi się to zaleczyć, teraz też, ale przed chwilą karmiłam małą i nie wiem czy mnie uszczypnęła tak mocno, czy podczas karmienia coś się stało, bo sutek mam cały zakrwawiony, przemyłam wodą i mam małą rankę...
)później spacer lub balkon 

Ile Twój maluch ma?
Karmisz nadal na żądanie?
ale jak podaję bez żądana, to i tak chętnie pije.
Po obiadku czy kaszce daję cyca ale z reguły nie chce. Ile Jaś zjada zupki czy kaszki? Pytam z ciekawości.

a jak próbuję dać 4 łyżeczkę to zaczyna płakać