Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wystarczają mi ćwiczenia dwa razy w tygodniu, tak fest się zmęczyć, porozciągać i wypocić frustrację. Pomaga nie tylko fizycznie.

choc maz mnie zabije bo znow wydam kupe kasy
powiedz mu ze znacznie wiecej wydasz na mm, jesli nie rozwikłacie teraz problemu ;)

Dopóki Maluszkowi ewidentnie nie szkodzi nic z Twojej diety to nie ograniczaj się aż tak bardzo, bo się wykończysz. Ale wprowadzaj po kolei - tak aby w razie czego można było stwierdzić co zaszkodziło (jeżeli tak się zdarzy oczywiście)
Dzieki obie nie z mojej strony ale do nering moglabym podjechac choc maz mnie zabije bo znow wydam kupe kasy
--

)). W jakiej pozycji karmisz? Fajna jest pozycja spod pachy lub krzyzowa,bo pozwala bardziej kontrolować glowke dziecka i latwiej jest dziecko prawidłowo przystawić,takze żeby było gotowe do efektywnego ssania.
Wygląda to tak, że Gaja jest głodna, przystawiam ją do piersi, po czym chwilę ssie i zaraz odrywa się ze wściekłym płaczem. Nie jest to ból, tylko właśnie złość. Jak kładę ją obok siebie, albo na kolanach (żeby się uspokoiła), to pogada do mnie, jest dość spokojna, po czym za chwilę zaczyna szukać piersi, przystawiam ją i sytuacja zaczyna się od nowa.... Mleka mam mnóstwo i szybki wypływ, ale ten wściek zdarza się nawet jak już "kończy" pierś, czyli mleko leci zdecydowanie wolniej. W nocy jest spokój.
Jeśli to skok, to jakiś długawy...

a może ja cos rozprasza? albo faktycznie za mocno jej z piersi sika?

Masz kontakt z doradca?
a w jakich pozycjach karmisz?
czy cyrki sa przy obu piersiach,czy szczeglnie np.przy prawej?

Kasiakuznicki,nocne karmienia sa bardzo ważne,zeby laktacja rozwijala się do potrzeb dziecka. w nocy wydziela się najwięcej prolaktyny.