Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
)

jak się dużo je to się dużo....

moja ma 5 kg po drugim miesiącu. Ale co tam niektóre mają wagę wyjściową prawie 5kg 
, które ni cholery cycka nie chcą zapomnieć przez tak długi czas.

Potem już nie chce jeść tylko się odciąga i łapie dalej. Tylko popija w takim przypadku. I od kilku dni nie robi kupki, do tego wszystko gryzie. Wiem, ze to mogą być ząbki choć ma ich 7. Pediatra powiedziała, że wyczuwalne są głęboko tamte ząbki tak jakby jej wychodziły już do czwórek! Ale już raz dała błędną diagnozę więc jej nie wierzę do końca. Sama jednak ją tam wybadałam w buźce i faktycznie jakby z jednej strony inne te dziąsło, takie pofałdowane jak na ząbki... Więc sama nie wiem... Z tym to może jakoś sobie poradzę.... ale bardziej mnie martwi ta pierwsza kwestia. W ciągu doby Magda może dwa razy poje dłużej. Tak to tylko popijanie jest... Przed chwilą jadła faktycznie, trwało to niecałą minutę a maksymalnie ile je ostatnio to chyba 2-3 minuty. Nie wiem co z tym robić... Dodam, że jeśli chodzi o nasze rozszerzanie diety to jest ot BLW i Magda ma tylko wybrane potrawy, których "spróbuje". Reszta ląduje na podłodze, więc dużo nie zjada...
] starte jabłko, herbatę koperkową, wsadzać termometr, czopki etc [mimo, że normalnie bym nawet o w.w nie pomyślała] poszło ogromne kupsko tuż po kąpieli. Na czystą dupkę.

Katko ja mu nie dałam, on cały czas się przytula, całuje piersi i grzebal mi w bluzkach, aż tak zaczął ssac pierś jakby robił malinke, dokładnie jakby ssal pierś.
I mówi przez ten cały czas mówi,że chce cycy,mleko Ale teraz jest co raz bardziej napastliwy