Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a je normalnie z 3 cycow bo ciągle jej mało. ..padam na twarz normalnie

trzymam kciuki
spadl mi juz z 25 centyla na 10
, ale w sumie nie wiem czy on jyz nie za duzy na centyle (by to brac pod uwage). Chodzi, plaze ze "am" ale nic nie je. Od wczoraj serio nic, tylko mleko. Zeby juz wyszly, zdrowy jest. Mam ochote go odstawic. Moze wtedy zacznie jesc. Przeciez taki poltoraroczniak to juz potrzebuje cos wiecej niz tylko mleko, nie? Doswiadczone mamy help!

dzieki, dzieki, dzieki.
i tak ma bufet 24 h, ale faktycznie zaczelam sie martwic tym niejedzeniem plus teksty otoczenia, ze on juz raki duzy, ze sie teraz "uwsetcznia" tym cycuniem i ze pewnei teraz to juz do 18 go bede karmic, a on bidny faktycznie ma teraz okres taki, ze na obcych przerazajaco placze, w nocy wstaje i pokazuje na moje lozko i mowi "tu" (zasypia w swoimlozeczku, ale z cycem w buzi) no czasem wisi na mnie tylko po to by trzymac w buzi tego cycka, a ja chcialam z nim "walczyc". Kretynka ze mnie
Pokarm moze zaniknąć właśnie w takich sytuacjach, tj. Duży ubytek krwi, wstrzas, silne leki etc.
Ale to nie tak, że piersi produkują mleko i nagle pstryk, przestają i więcej produkować nie będą.

Przystawiałam Ninkę, próbowałam ręcznie uciskać i ZERO, NIC, ani 1 ml mleka.
"Zablokowanie odruchu sprawia wrażenie nagłego zaniku pokarmu. Tymczasem pokarm jest, ale nie przedostaje się do zatok mlecznych sutka i nie jest dostępny dla dziecka"

A ile może trwać to wrażenie zaniku, nie wiesz może ?
No bo skoro nie chce wyleźć to tak, jakby go nie było

Nie miałam nigdy potrzeby noszenia wkładek laktacyjnych, nie czułam mrowienia przy karmieniu, nie leciało mi nigdy drugą piersią przy dostawieniu do pierwszej.

dziękuję Wam wszystkim za poklepanie po plecach (często) i za kopy w tyłek (czasem) i za to, że nigdy przenigdy tu nie przeczytałam, że to za długo i że czas i że krzywdzę dziecko i w ogóle takie tam