Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mazda, wstępnie dostałam 25 Euthyroxu ale zamieniono mi na Letrox (poniewaz tez było podejrzenie nietolerancji glutenu)
...dlatego ja moją córkę odstawię tuż przed ukończeniem przez nią roczku. Tak samo jak starszą. Ona odstawiła się właściwie sama, karmiłam ją coraz rzadziej, później tylko wieczorem, aż pewnego dnia przystawiłam ją, a ona odepchnęła pierś i nie chciała, uznałam, że to dobry moment. Spokojnie, bez płaczów, nocnych karmień, bardzo płynnie to poszło. Oby teraz było podobnie
Efcia, ja myślę że brakuje trochę konsekwencji
roznie. Czasem karmie (jak tej nocy, bo mloda troche chora), a czasem daje wode i karmie dopiero nad ranem.
Pytam się czy mam wyjść. "Taaa". No to poszłam. Zasnął spokojnie sam.
- no ja juz wywalilam wszystkie i daje sobie spokoj z tym mlekiem, co jakis czas daje do kubka ze slomka normalne mleko ale tez mu nie smakuje - wybredny po mamie, nie znosze czystego mleka.. Ino kakao czy do kawy. próbuję co 2 dni i nic
moja też butelki nie tknie, próbuję co 2 dni i nic
Fryderyk odstawił się sam o wieku 10-11 mies. NIGDY nie chciał pić żadnego mleka MM (przetestowałam wszystkie) i z kartonu - ani z butelki, ani z kubka, ani z niekapka. I nie pije do dziś. Raz dziennie je łyżeczką kaszkę na MM, a poza tym z nabiału jogurty, serek ziarnisty.