Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Leoś dostał te puzzle miesiąc temu - idealny, niedrogi prezent od babci, Leonek jest bardzo jest "zacięty" mimo, że muszę mu delikatnie podpowiadać nie poddaje się i jest ponad pół godziny cichutkiej zabawy:)>
[/urlmapa zwierząt z dumel discovery robi u nas furorę
;
Magda_a wczoraj na odpuście u mnie w parafii były (to jest ta kaczusia?)
Dziewczyny czy są jakieś niełamiące się, bezpieczne kredki dla takich brzdąców jak mój?

).

Następny hit, jaki u Ninki robi furorę to gra o głodnych żabkach.Oooo, dziękuję. :) Pół roku różnicy to myślę dużo, ale jakby co, na urodziny będzie w sam raz. Zaraz obczaję sobie instrukcję.

Jedyną jego wadą jest cena bo nowy kosztuje ponad 200 zł, ja kupiłam używany w komisie i widać od razu po jakości, że to zabawka nie do zdarcia, zresztą jak większość FPpchacz z FP tego pieska,

Rozpisałaś się, ale może komuś się jeszcze opis przyda 
ale Janek już chodził jakieś pół roku zanim zaczął jej używać na całego

dziecko musi mieć przy tej zabawce stabilny podpór i musi mieć odpowiednio długie nóżki żeby do podstawy dostawać

Takie dmuchane cuś z grubej gumy

Zebra już kupiona więc pozostaje mieć nadzieję, że długo posłuży
hop odradzam ta farme z tej firmy.Klocki i figurki rozpadaja sie .Polecam klocki Playmobile ,Oktawia ma taki domek gorski z ludzikami z zwierzatkami .Bawi sie nim codziennie.
więcej elementów, fajne figurki i ten domek. Jeśli z czasem się nic nie rozpadnie, to zamierzamy rozszerzyć serię ;)
więc wiem co czujesz, ale póki co nie mam lepszego pomysłu na prezent. Moi się kompletnie, ale to kompletnie nie bawią zabawkami. Najlepsza zabawa to mycie naczyń, zlewów, odkurzanie domu, gotowanie itp