Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- wlasnie dlatego pytam, bo te co pija mm maja chyba szybciej dojrzaly uklad trawienny i dlatego moga wczesniej rozszerzac diete, ale w sumie nigdy w to az tak nie wnikalam. Kolezanka tez zdzwiwiona, ze chce czekac do 6-go miesiaca dlatego sie upewniam u Was. Moim zdaniem układ trawienny takiego malucha jest jeszcze niedojrzały i jedynie męczy sie,
Mm jest gorzej trawione niż mleko matki i żołądek szybciej się przyzwyczaja do cięższego jedzenia.
Pamiętaj, że wcale nie jesteście jakoś opóźnione, tylko rodzice, o których piszesz, za bardzo się pospieszyli.
Znam rodziców, którzy startują w wyścigu "które dziecko pierwsze zje schabowego".
wezcie cos napiszcie madrego, zeby mnie uspokoic
czemu moje dziecko ma dawac sie czyms pobawic jesli nie chce (...) sie dzieli bardzo chcetnie, z wlasnej inicjatywy, ale tym czym chce.
Dziewczyny a powiedzcie proszę jak to jest z ta woda do picia.
POdałam juz ziemniaczka na drugi dzień dzień ziemniaczka z marcheweczką
Przez długi czas niekapek służył do walenia nim o tackę lub o podłogę. Zanim Akeks zaczął z niego pić, to dwa kubki zostały pobite, tzn popekaly od tego walenia.
najlepiej wprowadzać nowości tak co 2-3dni
Słyszałam o kaszkach firmy Holle? Co o nich sądzicie? Gdzie można je kupić? Taką kaszką chcę córce zagęszczać posiłki.