Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurczę, końcówka taka smutna,
kochana rozpisałaś się na maxa ;))
Swoją drogą...ja urodziłam tylko w 4 dni starszej ciąży, niecałe 2,5kg a nikt nie robił przy porodzie specjalnego "halo", mogłam chodzić, siedzieć w wannie, na piłce itd. Za to po porodzie mi ją zabrali, na "obserwację" Może zależy na kogo się trafi, bo do parcia miałam inną położną - zmiana dyżuru. Taką "z 35-letnim doświadczeniem", więc z innym podejściem do porodu, niż większość młodych- niestety. Gdyby ona w nocy była, to też nie wiem jak by to wyglądało.
Ale Annie, zdrowy jest?
ogolnie czola sie jak by ja posadzali za cala akcje.... lekarze sa dziwni
I tak spisalas sie na medal
Hrhr wiedziałam, że ten opis porodu będzie taki właśnie - czasami śmieszny, czasami wzruszający, momentami smutny... Wszystko pięknie opisałaś, do końca czułam się jakbym tam z Wami była hyhy.
No i kozy zdjęcia już nie zobaczą, buuuuuu
Ja czuję, że W. zdrów jak ryba, ale cokolwiek by się nie działo to po prostu się z tym zmierzymy i tyle.
Tylko on, kurde, chudzina straszna. Nie ma grama tłuszczu. Nie ma takich cudownie słodkich wałeczków, pyziaczków i innych takich.
Annie, zakład, że za 6-8 tygodni będą wszystkie wałeczki na swoim miejscu? I pućki nadmuchane i takie do zacałowania?
a moj byl chudzina i chudzina zostal. zawsze sie zastanwaialam o czym pisza w tych poradnikach, ze faldy przecierac przy zmianie pieluszki. zawsze sie glowilam, jakie kurna faldy? moj nie mial ani jednej faldy.
a ciekawe jakie bedzie nastepne bo dla Paulinki jedzenie to od zawsze była kara
Nie masz się co gniewać na personel w kwestii tego przypominania o wcześniaku.
uchroniło Cię prawdopodobnie od nacięcia krocza-
nie miałam 2 godzin leżakowania z dzieckiem, tylko zabrali go na badania,
Też miałam długo dziwne uczucie niegotowości,
Dziś masz minus 13 dni, jeszcze trochę i wyjdziesz na plus.
Położna na siłę przystawia mi małego do piersi, moje dziecko nawet nie spojrzy na mnie, nie jest w stanie złapać brodawki a położna komentuje to zdaniem: Pani mąż ma większy instynkt tacierzyński niż Pani macierzyński...
Tak łatwo się nie zapomina