Jeszcze jest kilka dziewczyn zaciążonych "online" ale zaraz jak się o ciąży dowiedziały to dziwnie wyparowały, pewnie siedzą i zachwycają się brzuszkami ;)
zapewne masz rację Jednak mysle że ważne na tym forum sa ciąże tych dziewczyn które czekały na ten cud, podzieliły sie z nami swoimi troskami a za jakiś czas sie doczekały a to daje nam siły...aby sie nie poddawać...i kasik26 jest tego przykładem
hello kobitki. jestem juz spakowana jutro rano wyjeżdżamy z mężem na tydzień nad morze jesli nie bedzie pogody to trudno, ale najwazniejsze ze bedziemy sami i sobie odpoczniemy bede za Wami bardzo tesnila, ale jak wroce to mam nadzieję, ze szybko nadrobie wszystkie newsy Pozdrawiam Was bardzo gorąco i do zobaczenia za tydzien w poniedziałek
Ja powiem szczerze , ze mierze rteciowym , mam nastawione budzenie na 7.00 , następnie wkladam termometr do ust i zasypiam , a za 5 minut telefon z funkcją drzemki mnie budzi , wyciagam sprawdzam wynik , zapamietuje i śpie dalej.
czesc wszystkim ja tez mam taka nadzieje, jak nie dostane @ na co bardzo liczę i jak nie przejdą mi moje dolegliwości to powtórze test, mam nadzieje ze tym razem będzie pozytywny
mam pytanie jak to jest z tą temperaturą i cyklem u kobiet które brały tabletki czy da się jakoś cały cykl obserwować żeby on był w miarę czytelny bo ostatni miałam 40 dniowy,
asia77, udanego wypoczynku! jak pogody nie bedzie, to chociaz bedziecie mieli duzo jodu:) myszorka, ja po odstawieniu mialam juz calkiem niezly wykresik. a kiedy testujesz?
Kasia u mnie sprawa wyglada tak :tabsy odstawilam 9 czerwca, 12 czerwca przyszedl normalny okres, koleny przyszedl po 40 dniach, od 1 sierpnia staramy się z o dzidzię, nie wiem kiedy teraz okresu dostanę, myśle że jak coś to koło 5 wrzesnia, od tygodnia mam mdłości przez cały dzień, czuję się jakbym budzik połknęła tak mi coś tam w środku tyka, 23 sierpnia robiłam bobo-test wyszedł negatywny, jeżeli nie przejda mi mdłości w piatek powtorze test ale zrobie quick view, jezeli wyjdzie negatywny to ide do lekarza ale tego pierwszego kontaktu, temperature mierze od piatku bo dopiero wtedy znalazlam to forum, tempke mam 36,9 szczerze nie wiem jak to powinno wygladac i czy po tak długim braniu tabletek (7 lat) bedzie to wiarygodne mierzenie tempki
hmmm, ja bralam cos kolo 2 lat, ale nie mialam takiej wysokiej. mierz dalej, jak nie spadnie do czasu dostania @ to wtedy zrob test. 23 to jeszcze za wczesnie, jesli masz dostac 5, tak mi sie wydaje... ale zycze Ci z calego serca, zeby to byl dzidzius!!!!!!!
HELLO mysle ze do mnie @ przyjdzie szybciej niz 5.09 bo mnie tak brzucho boli jakbym juz miala @ i jeszcze mnie pogoda dobija :( pozdrawiam was wszystkie :)
Dziekuje myszorka , ja takze trzymam za Ciebie kciuki. Myszorku , czy Ty masz swój wykresik na 28 dni? Chciałam Cie dodać do moich przyjaciółek ale nie mogę znaleźć.
kupilam test w aptece w italii kosztuje 23 euro na 5 dni zobacze czy warto bo nigdy go nie robilam wydaje sie banalnie prosty jest identyczny jak ciazowy
A który to dzień cyklu i na kiedy objawy (temperatura i śluz) wskazywały na owulację? To mogą być wzdęcia, dzieje się tak zarwno w ciąży jak i spokojnie bez ciąży. Ja tak zawsze mam przed miesiączką.
tzn ja nie wiem ktory to dzien cyklu bo bralam tabletki, ale wg mnie koło 5 wrzesnia powinnam dostac okresu, no chyba ze to inna okolicznosc z ktorej bym sie bardzo cieszyla, ale czy nql masz mdłości przed okresem, bo ja juz od tygodnia sie z nimi borykam
no to standardowo - zaciskamy kciuki :D Dziewczyny, ja przez Was nie mam już 2 kciuków od długiego czasu... fasolkujcie szybciej bo, cholera, tak się pisać nie da A który to dzień cyklu albo ile dni po owulacji?
To wcale nie jest dziwne, ja też brałam tabletki około 7 lat i dopiero po przerwaniu zaczęłam obserwować swój organizm ;) A co do testu - no, jutro test już powinien wykazać (tylko koniecznie z porannego moczu). :)
Myszorka , trzymam mocno kciuki oby to było to:)Mnie też boli podbrzusze od kilku dni , mam dreszcze , ból głowy , biały sluz , bolące piersi , ale cały czas sie boje , ze sie nakręcam. Ja powinnam dostać @ w niedziele . Więc jak nie dostane to moze razem zatestujemy , jak wytrzymasz do poniedziałku ?