Dziewczyny, chcilabym sie przywitac, to moj 2 cykl na 28dni. "Staramy" sie albo "malo staramy" od roku mnie wiecej. Wczesniej nie przykladalam wiekszej wagi do badania siebie. Poszlismy na zywiol,odsatwilismy wszelkie antykoncepty jakis rok temu.. no i cisza:) Teraz pracuje nad drugim wykresikiem bo pierwszy to jest bardziej ćwiczeniowy:) Bede wdzieczna za wszelkie uwagi i sugestie:)
Cześć dziewczynki Dołączam do starających się kobietek Mam nadzieje że dokładne prowadzenie i kontrolowanie swoich cykli ułatwi mi w końcu zajście w ciąże
No niezła rada - kurcze ja też miałam nieregularne cykle i co szybciutko zaszłam. No , ale cóż, nie wszyscy o tym wiedzą, że nieregularny cykl nie powoduje od razu problemów w zajściu w ciążę!
A ja tak z innej beczki....Amazonko co trzeba zrobić żeby zamiast linku była widoczna jakaś nazwa po najechaniu której wchodzi się na konkretną sronkę????
A tak poza tym pozdrawiam wszystkie staraczki, młode mężatki itp itd.....mam nadzieję że wszystkim nam szybciutko się uda;)
Karolinko, zaznaczasz ten tekst, ktory ma byc linkiem, naciskasz guzik link (w okienku formatowania zaraz nam okienkiem komentarza) i wklejasz adres strony w okienku, ktore wyskoczy (jesli masz zablokowane pop-up'y to bedziesz musiala zezwolic na jego odpalenie u gory ekranu).
A ja tak długo siedzę na 28 i jeszcze nigdy nie zajrzałam na forumAle od dziś będę tu zerkaćWięc...dla tych,które o mnie nie słyszały,nazywam się Ania,mam 27 latek i o dzidzię staram się od lutego 2007 rokujestem po laparoskopii,miałam podejrzenie endometriozy ale dzięki Panu Bogu wykluczono ją,niby wszystko ok ale dzidzi brakJestem cały czas pozytywnie nastawiona i nie zamierzam sie poddawać...jest o co walczyć!!!Trzymam kciuki za wszystkie staraczki,buziaki ślęi życzę powodzenia
ja też dopiero teraz odkryłam ten wątek ... teraz jestem "na końcówce" 2 cyklu z NPR a zarazem to 3 cykl po antykach (pierwszy cykl 42 dni, drugi 44 w tym cyklu skok już w 23 dc wiec powoli wracamy do normy :)) )... wiem, zaraz pewnie się posypią pytania czy nie chcieliśmy odczekać 3 miesięcy jak to się niby powinno zrobić otóż pytałam się mojego gin a on na to że nie widzi niec "przeciw" żebyśmy starali się od razu więc działamy :))) bliźniaki mile widziane w tym momencie mam 4 dni do @ i mam nadzieje że nie zawita :))
A ja jestem właśnie przy końcu pierwszego cyklu starań i już wiem że nic z tego także zobaczmy,y co będzie dalej ale u mnie to będzie ciężko bo mój mąż za granicą :(((((
oj, Aniu nie martw się.. Nie chcę Cię smucić, ale niektóre z użytkowniczek starają się już baaardzo długo i nici. Podejrzenie niepłodności jest, o ile dobrze pamiętam po około roku starań...