Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale jak ona nie chce iść do ginekologa, to jak zamierza zrealizować swój pomysł?
[/url
ja tez sie kiedys nad tym zastanawialam... i ja zas slyszalam ,ze jezeli chce sie zajsc w ciaze trzeba zadbac o to, aby w trakcie owulacji w poblizy uwolnionego jajeczka znajdowaly sie plemniki. Oznacza to koniecznosc podjecia wspolzycia ok 2-3 dni przed planowana owulacja i jego kontynuacja przez kolejne 4 dni. Odbywanie stosunkow plciowych czesciej niz codziennie nie ma wiekszego sensu. Moze nawet odniesc odwrotny skutek, bo czeste wytryski zmniejszaja ilosc plemnikow w nasieniu. Mnie ginekolog zalecil co drugi dzien zaczawszy od 8dc pozniej 10dc 12dc i tak dalej.
mam tylko jedno w okresie płodnym
[/url
Póki co czeka mnie kilkanaście dni czekania... Najgorszy jak dla mnie moment w ciągu cyklu. Na szczęście zbliżają się święta i będę miała myśli zajęte innymi sprawami. Np. pieczeniem pierniczków.
[/urlDziewczyny co się dzieje z tym poronieniami, dzisiaj się dowiedziałam że koleżanki siostra to samo miała co ja , po prostu masakra
moja córcia mnie rozczula dziś powiedziała że jak bocian już przyniesie dzidzie to bedzie pomagać kąpać, i pampersy podawać ....