kami, zerknęłam na wykres i widzę, że już blisko do końca. oby się udało! u mnie chyba nic z tego. boli mnie bardzo podbrzusze. piecze nawet. czuję, że jutro albo i w nocy przyjdzie @.
Pandora trzymam kciuki I gratuluje konktretnego ginekologa-pozazdroscic:) Nie robcie ochoty mi na ciasto:) bo jutro karze alimamie robic-wyobrazcie sobie, ze ja nigdy nie jadlam rabarbaru:)!! Ani samego z cukrem ani ciasta-musze aimame namowic zeby mi zrobila:):) A ja w sumie bym chciala miec ciaze mnoga-to musi byc niesamowite odczucie:)
Daj jedna Ja już w sumie po @ Coraz krócej mam i dobrze tylko cierpienie potrójne . Znów mi przyjdzie czekać na owu ,chodź jakimś cudem nawet dunga dunga w tym dniu nie daje efektów.Pomęcze się do trzydziestki, a później dam sobie spokój .Znów mam coraz częściej myśli że nie warto się szarpać,bo przecież i tak nie używam antykoncepcji i tak więc co Nam za różnica. Czasami sobi tak wmawiam że po co mi to niby? córa odchowana mogę jechać tu czy tam ,sama o siebie dba. Nie chce się bawić w pieluchy,kontrole u lekarza ,chce się wysypiac w nocy i ogólnie uwazam to za najbardziej durny pomysł w dziejach ,ale wystarczy ze zbaczę małego dzieciaka w wózku i mam ochotę go uprowadzić i ten cały bajzel związany z niemowlakiem przestaje mieć takie znaczenie. Głupie to jakies i jestem niezdecydowana
a propo ciasta z rabarbarem mam przepis na super smaczne :) zawsze sie udaje i bardzo szybko sie robi. Ostatnio jak wpadla do mnie kolezanka to wciagnela jeszcze cieple prawie cala blache
Witam..... po 6 latach, od kiedy zostałam mama córci:)... powracam w nowych staraniach...... pierwszy cykl starań...@-29 czerwca :)...Jestem po owu jakiś tydzień.... i planowana @ 26 lipca..... testowac chcę sie we środę ....
Witam :) U mnie w tym cyklu również się nie udało, wczoraj w nocy miałam 2 plamki, dziś cisza, ale pewnie niedługo się rozkręci. Nic trudno, trochę szkoda ale nie smutkujemy i staramy się dalej. Miłego dzionka dla wszystkich.
przy pierwszej staraliśmy się ok 5-6 m-cy nie pamiętam dokładnie...... choc teraz mam wrażenie, że dopadają mnie objawy :).... od środy mam bóle w dole brzycha.. wczoraj szczególnie mocne a dziś juz tylko takie ćmienie lekkie.... i też podobnie jak przy Pauli..szybkie podniesienie, ślinotok, zawrót głowy i posmak metalu w ustach.... ale to takie chwilowe tylko... pewnie sama sie nakręcam bo wtedy tez tak sobie robiłam :D.... aj ta głowa :D owu obstawiam na zeszły piątek- 13-tego HIHIHI....bo zawsze na owu ma brzuch ja balon i okropne bóle jajników... a sobie tak liczę że jeśli bóle podbrzusza od środy to może być od zagnieżdżenia własnie.... ale może to tylko moje marzenia...
Ale tu dzisiaj cicho. Normalnie slychac jak muchy lataja :P Wkurzajaca ja niby mam jutro @ dostac ale temp. nadal jest na poziomie 37 hmmmm chyba ze cos sie przesunie. W ogole to mam dzisiaj taki dzien ze tylko zamordowac ta moja 2 polowe. Tak sie pozarlismy ze szkoda gadac. CO u Was??
U mnie tez klotliwie ;) I jeszcze jestem ostatnio strasznie slaba. Chyba mojej astmie nie pasuja wyzsze temperatury i musze wrocic do lekow, a juz w wiosne bylo tak dobrze.. Eh.
no ja nie wytrzymałam i sie dziś przetestowałam ....negatyw :/ ... ale moze za wczesnie jeszcze bo owu chyba 13-tego była planowana @ we czwartek dopiero
W końcu miesiączka pojawiła się, trochę późno ale teraz wiem, że druga faza trwa u mnie 14 dni. Teraz w czwartek do lekarza zobaczymy co powie. Mam jeszczy pytanie do formowiczek czy brązowym śluzem przed okresem( ok 3 dni leciał) powinnam się martwić? Czy to normalne?
Dziewczyny, jest jakiś taki lek z wiesiołka chyba, który działa na poprawę śluzu. jak on się nazywa i jak to brać? Wkurzająca, ja bym się przy okazji wizyty u ginekologa skonsultowała w tej sprawie. Pewnie to nic takiego ale warto wspomnieć jak się będziesz wybierała na kontrolę.
Zalecane jest do owulacji bo wiesiołek podobno może wywoływac skurcze i jakby doszło do zapłodnienia to trzeba odstawić. Ja biorę do ok. 15-16dc po dwie albo czasem po trzy dziennie - powinno się podczas posiłku.
Isia - ja brałam Oeparol i mi nie pomógł ( co nie znaczy oczywiście że Tobie też nie pomoże) za to siemię lniane REWELACJA !!! bardzo duża poprawa, mam siemię lniane budwigowe ekologiczne i mielę ok 2 czubate łyżeczki dziennie i dodaję do jogurtu - nie musisz pić glutków a efekt ten sam. Naprawdę polecam
Kami_matko jak pieknie gdzie Ty mieszkasz od razu szukam tam lokum dla siebie :)
Treść doklejona: 24.07.12 13:32 normalnie miodzik na moje serduszko jak ja kochma zachody, wschody slonca i wszytsko co zwiazane z natura i ziwerzakami ehhh marnuje swoj zywot w miescie
Rybko ja tez mieszkam w miescie :) w Berlinie jedynie co to dzielnica :) Jest piekna, zielona i w ogole a to ze mieszkam na 5 pietrze w bloku wcale nie oznacza jak widac zlych stron :) a jesli jestes zainteresowana to pietro nizej mamy wolne mieszkanie :P
Hej Dziewczęta, dołączam się do Waszego wątku. Zaczynamy starania z moim Księciem o dziecko. Mamy trochę utrudnioną sprawę, ponieważ lekarz podejrzewa u mnie PCO, ale jestem dobrej myśli :)
to wprowadz sie do mnie na 4 to bedziesz takie miala a i bede miala w koncu super sasiadke :) teraz wyobraz sobie.... winko w reku na balkonie w milym towarzystwie, cieplo i ten piekny widok na zachod slonca :) co ty na to??? Czwarteczek - witamy w naszym forumkowym klubie :) ja tez mam PCO i staram sie o 2 dzidzie. Z pierwszym jakos poszlo - teraz mam troszke problemow ;(