Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

niepotrzebnie weszłam na brzuszki ciążowe na forum, aż mi się płakać chcę bo wydaje mi się że ja nigdy takiego mieć nie będę, to nasz 9 cykl starań a nic się nie dzieje. Po za wielką poprawą śluzu po oeparolu co daje mi niepotrzebne nadzieje. @ ma przyjść 7 sierpnia, zwariuje do tego czasu
SPOKOJNIE!
z nami tutaj nie zwariujesz!:P
a jutro (bo nie lubie takiego soku z buraczkow) to zupke buraczkowa ugotuje:)
no i cykl stracony-niestety, nawet tempka to potwierdza wiec lipa:( no ale coz, wszystki zale i zlosci minely...czas zaczac przygotowywac organizm na przyszly cykl i zaczac juz wspomagac endo
jak to ktos napisal na necie " organizm musi nasiaknac tymi wspomagaczami" takze od dzisiaj zaczynam, wprowadze tez w diete nowe potrawy- zmiana diety tez pomaga, ostatanio moje endo w 14dc wynosilo ok3mm a w 16 dc (po rybce, orzechach migdalach i winku) 5,6mm- wciaz malo ale juz jakas poprawa byla:)
. Możliwe że 5 mm albo 15 (kur** nagram następną wizytę) ? Bo coś takiego mi się kojarzy , mogę zmyślać bo nie pamiętam dokładnie
ale tak to nie wiem czemu szaleje tak tempka ale nie od alkoholu:)
. Nie mam pewności co do owulacji w tym cyklu. Robiłam testy i wyszły przez dwa dni pozytywne. Do tego płodny śluz jak nigdy. A cykle mam zazwyczaj 28 dniowe, ostatni tylko był 31

. A śluz ładny po oeparolu, poprawa w 100 %

u mnie clo akurat nie mialo wplywu na sluz i bardzo sie z tego ciesze:) ale na endo za to mialo:/ KURDE MAM NADZIEJE ZE ZE ZWIEKSZONA DAWKA CLO UDA NAM SIE !!!
hehe swiruje!:) no wlasnie mam juz microlife od soboty, czekam tylko na nowy cykl!:)
) ale trzeba zawsze mieć nadzieję i pozytywnie myśleć
no ale POKI CO pozytywne myslenie u mnie goruje!)

i to WPADLY a my nawet wpasc nie mozemy!