Ja nic nie wiem. Zazwyczaj piłam jedną kawkę dziennie w pracy, ale teraz , kiedy zaczelismy starania nie piję kawy wogóle, albo słabą np. ricore. Nie wiem, czy to ma jakies znaczenie, ale to w sumie też jakas tam uzywka, więc staram się ją wycofac z " jadłospisu"
Dziewczyny głowy do góry i jak tylko nadejdzie dobry moment to znowu 'do pracy'. Uda Wam się, bo jesteście tego warte!!! A teraz otrzeć łzy, głowy do góry, tempki i inna broń w rękę i do roboty
witajcie kobitki wlasnie wrocilam z pracy i nie wierze wlasnym oczom jak sie rozpisalyscie przez te kilka godzinaż miło czytac co sie dzialo przez pół dnia
zrobiłam test i wyszedł negatywny:( Wiedziałam ze moze tak byc ale same wiecie ...nadzieja umiera ostatnia.. Dobrze ze nie mówiłam nic mezowi ...bo by sie tak łudził jak ja.. Spadam dziewczynki..papa
Odnośnie kawy , wyniki badań wskazują na znaczne obniżanie płodnościu kobiet po wpływem kawy .Kobiety spożywające więcej niż trzy filiżanki zwykłej kawy mają o 26 % mniejsze szanse na zajście w ciążę niż kobiety nie używające kawy. Picie jednej do dwóch filiżanek zmniejsza płodność o 10 %. A teraz ciekawostka, wypicie kilku filiżanek mocnej kawy na 15 do 30 minut przed stosunkiem może plemnikom dodać szybkości. Kofeina działa na nie pobudzająco. Żona jednak nie powinna pić kawy, to przywilej tylko męża.
Aby wprowadzać zmiany trzeba to zapisać na dysku i normalnie nanosić porawki w html a następnie wysyłać na serwer. Niestety na razie nie znalazłam innego sposobu. Nie znam wszystkich możliwości tego forum a mój html też pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że z czasem uda mi się rozgryść to czy tamto i ułatwimy sobie sprawę A na razie uaktualniłam o nick podany przez Asię77 :)
Oczekująca1 może chwilowo po prostu skopiuj cały ten link do 1 posta.
Inez, doskonale, tego potrzebowałyście. Popraw tylko "Ilość cykli starań" na "Liczba cykli starań". Cykle mierzysz liczbą, a nie np. na kilogramy albo litry, he he. Ilość może być wody, a liczba kostek lodu. :-)
Poprawiono Też zastanawiałam się, czy nie poprosić Damazego o pomoc, ale jak widzę już to załatwione. On na pewno więcej wie na temat tego forum i html ode mnie, więc dla Niego taka tabelka to pikuś
Uzupełnione Oczekująca1 - jeśli chcesz to robić podeślę Ci tabelkę np. na e-mail, albo po prostu zapisz tą, która jest pod linkiem. Nanoś zmiany w html i po prostu umieść nowy link do pliczku. No chyba, że nie chcesz tego robić to na razie mogę się tym zająć. Dopóki Damazy nie wymiśli innego (łatwiejszego) sposobu
Damazy może wszystko zrobić. W końcu to jego forum. Jeśli pozwoli np. na zamieszczanie załączników, to będą. Jeśli da tabelę z możliwością "dodaj wpis", to tabela będzie. To forum nie zostało jednak napisane od pierwszej komendy "Program" (albo innej), ale to gotowiec, może rzadziej w Polsce używany.
No właśnie , najlepiej żeby w tej pierwszej tabeli każda miała dostęp do opcji " edytuj" czy coś takiego, wtedy każda mogłaby na bieżąco uaktualniać swoje dane, to samo mogłybyśmy zrobić z innymi tabelami, może Damazy cos wymyśli ?
Witam! Chyba muszę was rozdzielić! Nie macie innych problemów tylko kto i jak będzie uzupełniał tabelę! Dajcie spokój - tak jak było, było dobrze! Pogadałybyście o czymś innym!
Też tak sądze. narazie bedzie po staremu czyli jedna tabela na pierwszej stronie która będę aktualizować do czasu jak Damazy cos wymyśli..a na pewno wymyśli...