jeszcze nie robilismy zadnych badan. W maju br.mialam pobierane wycinki z kanału szyjki macicy gdyz w kwietniu cytologia wyszla IIIst i bylo podejrzenie dysplazji ale na szczescie wszystko jest ok
a we wrzesniu ubieglego roku poronilam i wowczas lekarz powiedzial ze po pierwszym poronieniu nie trzeba wykonywac zadnych badan. teraz to w sumie żaluje ze nie postawilam na swoim bo juz dawno mialabym wszystkie badania. zaobaczymy co przyniesie ten cykl. we wrzesniu musze isc do lekarza na kontrolna cytologie wiec jesli sie nie uda zaciazyc to poprosze mojejego lekarza o skierownie na badania. oczywiscie męża tez wysle
A wicie co? ja ostatnuio robilam cytologie 100)(7 lat) lat temu .Mialam pobierana cytologie na pocztku cyklu .I wiecie ze w tym cyklu zaciazylam.I tak sobie mysle czy moze nie bedzie powtorki z rozrywki . Teraz tez mam miec robiona cytologie 4 wrzesnia. To jeszcze bedzie trwal ten cykl.
IWA, mnie tez wtedy to ździwiło że tak powiedzial mi lekarz, ale kontaktowalam sie z innym lekarzem i tez usłyszałam to samo. Wtedy udało nam sie zaciążyć za drugim razem, a teraz staramy sie juz 7. No zobaczymy. w maju maiłam tez robine usg i tez bylo ok
Magdalenkakol, a wiesz ze o tym juz tez mi mowilo kilka osob, tak szczerze to po poronieniu strasznie balam sie zajsc w ciąże. moj mąz nie chcial dlugo czekac a ja sie strasznie balam, ale jak minely 4 m-ce to sama podjelam decyzje ze juz czas i moze masz racje ze za duzo mysle o dzidziusiu i dlatego nie wychodzi. A najgorsze to jest to, że wiekszośc moich kolezanek ostatnio zaciążyła i to mnie jeszcze bardziejdołuje ze im sie udało a mi nie
Dziewczyny musze Wam powiedziec, że w poniedzialek wyjezdzamy z mężem nad morze. nie zabieram ze soba termometra ani testow owu, chce sie tam wyluzowac i nie mysle ze musze obudzic sie o 7 i mierzyc tempke. tak wiec bede sie relaksowac,odpoczywac i nie bede myslec o strankach
Asiu musisz wyluzowac. O tym zeby nie myslec o zaciazeniu to nawet lekarz Ci powie. a co do kolezanek to moje najblizsze sa prawie wszytskie w blogoslawionym stanie.
milego dnia kobietki.... jak to ostatnio stwierdzil moj maz KAZDA CHWILA TO SZANSA ZEBY WSZYSTKO ODMIENIC kolejne cykle, kolejne starania i zobaczycie odmieni sie nasze zycie... tylko trzeba wierzyc i zbytnio sie nie napalac ze sie zaciazy a bedzie dobrze
juz przeszedl mi smutek a w sercu nastepna wielka dawka optymizmu dlatego witam wszystkie kobitki i zycze milego dnia oraz wysmienitych humorkow na weekend no i samych celnych strzalow tak zeby tabeleczka nr 2 sie zapelniala w blyskawicznym tempie
Dziewczyny głowa do góry nie ten cykl to następny , trzeba tak myśleć , ja tez sie dzisiaj zasmuciłam bo mi tempka bardzo spadła . I @ napewno przyjdzie , no ale to byłoby za pięknie żeby tak szybko się udało . Wszystko w swoim czasie , widocznie tak ma być nie dziś to jutro ( czytaj : nie ten cykl to następny ) . Całuski dla Was .
Martuniu ( oczekująca 1 ) nie załamuj się z powodu tej krowy @ i głowa do góry, nabieraj sił do dalszych starań, zakup wcześniej parę zgrzewek coli i do dzieła