Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Else ja nie rozumie ,skoro pediatra Dawida mówi - nie szczepcie się, to dlaczego nie kieruje was do Wojewodzkiej Poradni Konsultacyjnej ds szczepien.
Ale tak jak mówiłam wcześniej - to nie chodzi o przekonanie, że moje jest najmojsze, bo to wybór każdego rodzica, tylko o to, żeby nie wrzucać od razu szczepiących do szufladki pt. "nierozumni", tak samo jak nie powinno się wrzucać wszystkich nieszczepiących do szufladki "oszołomy"

nie budujmy opinii na podstawie jednego, dwóch przypadków
[/url]
[/url]Wszyscy dobrze wiemy, że NOPy nie są rzetelnie przez lekarzy zgłaszane
A szkolenia dla personelu, o których piszesz to kto najczęściej prowadzi? Firmy farmaceutyczne oczywiście, które są bardzo obiektywne, a o tym to akurat wiem sporo.
[/url]
[/url]Nie popadajmy w urojenia, ze każda potencjalna lekarka to chodzące zło.
Nie Bird, nie wszyscy.
i ryzyko rodziców którzy dają na to zgodę.
.Ale mam w otoczeniu mamy,ktore maja termin szczepienia od pediatry i pedzą na szczepienie mimo choroby dziecka,bo tak lekarz kazal.
[/url]
[/url]Bird, to nie jest tylko moja opinia. Rozmawialam z wieloma mamami,ktore mialy,, przyjemnosc,, byc w osrodku konslutacyjnym ds szczepien. Ito chodzilo o dziec,ktore mialy nop. np. moja kolezanka,ktorej corka miala drgawki 10 dni po priorixie,oczywiscie nie zwiazane ze szczepieniem. przykaz dostala,zeby szczepic. Tam nie ma zadnych przeciwskazan chyba.
[/url]
[/url]
Ale co, nie wierzycie ze szkolenia dla personelu prowadza firmy farmaceutyczne?
Ale mam w otoczeniu mamy,ktore maja termin szczepienia od pediatry i pedzą na szczepienie mimo choroby dziecka,bo tak lekarz kazal.
,
Kiedys dziecko kolezanki dostalo wysypke a ona chciala szczepic!
Wiele razy odwlekaliśmy niektóre szczepienia, gdy dzieci chorowały
;
;
polio od kwietnia jest tylko martwa
ja bede szczepic 5 w 1 bo krztusiec jest acelularny