Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Else ja nie rozumie ,skoro pediatra Dawida mówi - nie szczepcie się, to dlaczego nie kieruje was do Wojewodzkiej Poradni Konsultacyjnej ds szczepien.
Ale tak jak mówiłam wcześniej - to nie chodzi o przekonanie, że moje jest najmojsze, bo to wybór każdego rodzica, tylko o to, żeby nie wrzucać od razu szczepiących do szufladki pt. "nierozumni", tak samo jak nie powinno się wrzucać wszystkich nieszczepiących do szufladki "oszołomy"
nie budujmy opinii na podstawie jednego, dwóch przypadków
Wszyscy dobrze wiemy, że NOPy nie są rzetelnie przez lekarzy zgłaszane
A szkolenia dla personelu, o których piszesz to kto najczęściej prowadzi? Firmy farmaceutyczne oczywiście, które są bardzo obiektywne, a o tym to akurat wiem sporo.
Nie popadajmy w urojenia, ze każda potencjalna lekarka to chodzące zło.
Nie Bird, nie wszyscy.
i ryzyko rodziców którzy dają na to zgodę.
Bird, to nie jest tylko moja opinia. Rozmawialam z wieloma mamami,ktore mialy,, przyjemnosc,, byc w osrodku konslutacyjnym ds szczepien. Ito chodzilo o dziec,ktore mialy nop. np. moja kolezanka,ktorej corka miala drgawki 10 dni po priorixie,oczywiscie nie zwiazane ze szczepieniem. przykaz dostala,zeby szczepic. Tam nie ma zadnych przeciwskazan chyba.
Ale co, nie wierzycie ze szkolenia dla personelu prowadza firmy farmaceutyczne?
Ale mam w otoczeniu mamy,ktore maja termin szczepienia od pediatry i pedzą na szczepienie mimo choroby dziecka,bo tak lekarz kazal.
Kiedys dziecko kolezanki dostalo wysypke a ona chciala szczepic!
Wiele razy odwlekaliśmy niektóre szczepienia, gdy dzieci chorowały
polio od kwietnia jest tylko martwa
ja bede szczepic 5 w 1 bo krztusiec jest acelularny