Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MAmuśki czy wiecie coś na temat Tripacelu? Czy jest w obiegu?
czy pomiędzy szczepieniem na wzw b też powinnam odczekac 8 tygodni do kolejnego szczepienia? (w tym przypadku DTPa - I szczepienie)
Nana a czemu zalujesz ze podpisalas?
My mamy teraz czas na Mmr w sumie naciskaja od dnia skonczenia roczku...
pozniej Ninka mocno mi zabkowala i tak sie jakoś odwleka...
nawet zarejestrowalam nas na dzis... ale dwie ostatnie noce miała tak niespokojne- chyba zęby- że jednak dziś nie poszłam...
dodatkowo przemyslalam fakt ze za dwa tyg wyjeżdżamy... a trzeba w najgorszym przypadku liczyc sie z jakimis skutkami ubocznymi... na ten wyjazd czekamy od pół roku wiec faktycznie daruje teraz to szczepienie...
Eveke u mnie w poradni też zawsze się muszę nasłuchać. Bo ja szczepię co 2 miesiące, albo i dłuzej. Na MMR na bank nie szczepię, bynajmniej nie teraz.
Dziewczyny a czy na bilanse roczniaka, 2 latka to wysyłają jakieś listy kiedy się stawić? Czy dzwonią czy jak? Bo kilka miesięcy temu mi pielęgniarka szczepienna kazała zadzwonić by się zapisać na MMR pod koniec czerwca, a nic nie wspomniała o bilansie...
ciekawe co sie naslucham jak przyjdziemy prawie 3 mies po "terminie".
w Wągrowcu naczelnik sanepidu zgłasza rodziców opóźniających szczepienia na policję, do sądu rodzinnego, do kuratorium i do wojewody...
ja niedowierzam jak was czytam, bo u nas (co zreszta juz pisalam) nikt nigdy sie nie czepial.
A powiedzcie nie za duze ryzyko ze do tego czasu mi Nina którąś z tych chorób złapie?
Kisku prosze nie obraz sie ale mala kiedys pojdzie do przedszkola czy szkoly i tam ja nie uchronisz przed chorobami .Matki puszczaja dzieci zakatarzone,kaszlace a nawet z biegunkami.
nasza pediatra swoje dzieci zaszczepiła na wszystko, co możliwe a co ciekawe tymi szczepionkami sanepidowskimi :) A jest na prawdę rewelacyjną pediatrą :)