Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
To taki logiczny ciag, uwazam, ze w przypadku tego neurloga Niny rowniez jak najbardziej zasadne pytanie

Może on wiedział coś, czego my nie wiemy i się nigdy nie dowiemy.......
Teorko, ale czy lekarz Ci powiedział, że szczepionka może wywoływac takie objawy? Czy zbierał wywiad, chcąc poznać dokładnie stan dziecka.
;
ja tam nie wiem, teorii spiskowych jest full. ja zaszczepilam. ale skoro nie powoduje to czemu tak wielu rodzicow sie jej boi?
;
a co Nince bylo w ogole? bo ja nie w temacie?
wybiórcze niekoniecznie zgodnie z kalendarzem - OK ale w ogóle?...dla mnie to nie poważne ale wiadomo każdy robi jak uważa
;
No, ale jaką HOPE koncerny farmaceutyczne dają rodzicom możliwość wybiórczego szczepienia w przypadku MMRa ?
;
Teo, ale to niestety chyba też jest tak, że poniżej pewnego poziomu wyszczepialności społeczeństwa ponownie powitamy choroby, które dziś traktujemy jako "tego i tak nie ma".
poniżej pewnego poziomu wyszczepialności społeczeństwa ponownie powitamy choroby, które dziś traktujemy jako "tego i tak nie ma"
].
To nie jest tak, że jedne wiruchy już jakby wymarły i ich nie ma ?
Szkoda,że o tym się głosno nie mówi- moje dziecko jest bezpieczne, bo ktoś inny ponosi ryzyko...
;
Jak autyzm moze wywołać cos, co na rynku farmaceutycznym pojawiło sie duzo pozniej, niz samo sklasyfikowanie pewnego zaburzenia rozwoju?
a wszystkie inne są niedouczone i bezmyślne.