Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To taki logiczny ciag, uwazam, ze w przypadku tego neurloga Niny rowniez jak najbardziej zasadne pytanie
Może on wiedział coś, czego my nie wiemy i się nigdy nie dowiemy.......
Teorko, ale czy lekarz Ci powiedział, że szczepionka może wywoływac takie objawy? Czy zbierał wywiad, chcąc poznać dokładnie stan dziecka.
ja tam nie wiem, teorii spiskowych jest full. ja zaszczepilam. ale skoro nie powoduje to czemu tak wielu rodzicow sie jej boi?
a co Nince bylo w ogole? bo ja nie w temacie?
wybiórcze niekoniecznie zgodnie z kalendarzem - OK ale w ogóle?...dla mnie to nie poważne ale wiadomo każdy robi jak uważa
No, ale jaką HOPE koncerny farmaceutyczne dają rodzicom możliwość wybiórczego szczepienia w przypadku MMRa ?
Teo, ale to niestety chyba też jest tak, że poniżej pewnego poziomu wyszczepialności społeczeństwa ponownie powitamy choroby, które dziś traktujemy jako "tego i tak nie ma".
poniżej pewnego poziomu wyszczepialności społeczeństwa ponownie powitamy choroby, które dziś traktujemy jako "tego i tak nie ma"
To nie jest tak, że jedne wiruchy już jakby wymarły i ich nie ma ?
Szkoda,że o tym się głosno nie mówi- moje dziecko jest bezpieczne, bo ktoś inny ponosi ryzyko...
Jak autyzm moze wywołać cos, co na rynku farmaceutycznym pojawiło sie duzo pozniej, niz samo sklasyfikowanie pewnego zaburzenia rozwoju?