Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
BILET WSTĘPU: 50 zł
Czyli tak bezinteresownie swoją wiedzą prof. Majewska się nie dzieli, hmmm. 50 zł to dużo, tym bardziej, że trochę w necie chyba można już poczytać o Jej poglądach. Nie wiem, jak z pracami naukowymi, fragmentami, ale chyba też są. Na takim spotkaniu niczego nowego raczej nie przedstawi. Więc 50 zł w tej sytuacji wydaje mi się wysoką kwotą.Katka jesli dodatkowo u Was tez sa teraz takue upaly to ja bym odpuscila.
Kasia u nas panuje wirus zapalenia krtani i tchawicy [właśnie mnie chyba dopadł], więc jak coś Cię bierze to ja bym chyba dla spokojności sumienia odpuściła.....

zaświadczenie mi wydali bo w kartę szczepień oni się nie wpisują więc łaski nie robią
na dodatek u nas w medicover zaszczepisz tylko skojarzonymi. Innych nie mają, a swojej szczepionki ze wzgl. bezpieczeństwa przynieść nie można.
dzieci moich koleżanek które nie były szczepione łapią wszytko po kolei

my tez dzis.idziemy na priorix (plus z malym na hexe). Tez mam obawy, ale tak. Zima nie szczepic, bo choroby, wiosna i jesienia sezon grypowy. Latem upaly. Mialam ich w czerwcu zaszczepic i co i najpierw wyjazd, potem katar. No wiec chyba musze teraz, bo pozbiej pediatra na urlop idzie i tak sie moge bujac z tymi szczepieniami. Moim zdaniem dzieci duzo leppiej od nas znosza.upaly ( chociaz ja tez calkiem dobrze;). Mam nadzieje, ze bedzie dobrze.