Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
byłoby miło
niestety...ale w cyklu w którym zaszłam w ciąże nie zrobiłam testu...bo aurat był to cykl kiedy się wnerwiłam i anwet witaminy odstawiłam...no ale to było 7 lat temu
...teraz od 3 lat czekam na cud...ale obiecałam sobie, że żadnych testów nie będzie...tylo w razie czego BHCG!!!
masz rację

Pierwszy raz w życiu miałam też zawroty głowy (dosłownie pierwszy). Pierwszy raz też boli mnie podbrzusze przed spodziewanym okresem. Myśle o jednym ale boje się dopuścić tąmyśl do mojej świadomości, więc się gdzieś tam w tyle mózgu błąka :D
)
aż do tego miesiąca przynajmniej taką mam nadzieje. Czemu mam takie podejrzenia?? Po pierwsze bardzo często po owu boli mnie podbrzusze jak jak w czasie @ tylko że mniej, po drugie nigdy nie bolały mnie piersi nawet przed okresem jak u niektórych dziewczyn a teraz je czuje trochę wrażliwe są sutki i po bokach, ale dodam również że nie cały czas tylko jeden dzień je czuje a drugiego już nie. Nie zauważyłam żeby zrobiły się jakieś pełniejsze ale chyba nawet narazie tego nie chce bo mój rozmiar to i tak D, po trzecie od kilku dni mam straszne zaparcia, bóle głowy, wczoraj w pracy koleżanka mówiła że wyglądam jak trup bo mam takie podkrążone oczy a ja jakbym mogła zasnełabym wszędzie gdzie się da, natomiast od trzech nocy budzę się koło 3 i stwierdzam że sie wyspałam co też mi się wcześniej nie zdażało, no i jeszcze odczuwam straszną suchość chociaż wczoraj zauważyłam troche takiej białej twarożkowej wydzieliny na wkładce. O pomiarach tempki nie mówię bo wiem że nie tak jak trzeba ją mierze i nie codziennie więc w sumie nad tym nie ma co gdybać. według moich obliczeń okres powinnam dostać w weekend sobota lub niedziela wczoraj zrobiłam test ale wyszedł negatywny stwierdziłam że wstrzymam się do weekendu.
mam nadzieję że jutro wynik u Ciebie będzie pozytywny
i mam nadzieję że się nim podzielisz
:Devil: