Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Coz to - wiedzaialam czego sie spodziewac , wiec nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac konca dolegliwosci nosowo - zoladkowych

Hussy a Ty wykrakałaś, już dzisiaj mi niedobrze jest :P

,ale każdego dnia to samo wymioty po kilka razy dziennie.Czasami jadłam,wymiotowałam,jadłam,wymiotowałam i tak ciągle. Dziś mną rzuciło,ale na szczęście się obeszło bez wymiotów.
Jak wyszła druga krecha, nieistotne czy blada to na 99.9 % jeste s w ciąży!!!! :)
nic mi nie smakuje... wszystko smierdzi... jak będzie tak jak w pierwszej ciąży - do końca 4-tego miesiaca to się szarym mydlem chyba pochlastam
Nie wiem czy nie prowokować wymiotów.może to pomoże chociaz na chwilę. A w ogóle co za krestyn wymyslił określenier poranne mdłości?>???? całodzienne mdłości to rozumiem... Czuję się jak bym miała wiecznego kaca... albo grypę żołódkową... jestem taka półzywa, mam wyrzuty bo córce nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciała a w dodatku w łóżku ląduję już o 18.00
i śpię po 11 - 12 godzin... Dziewczyny może macie jakiś sposób żeby sobie ulżyć z tymi cholernymi mdłościami???

Śmieszy mnie tylko , że tak szybko zapomniałam ten stan z piewrszej ciąży... niestety teraz równie szybko mi się przypomniał....
Biedna jesteśmy kobietki... wczoraj móewiłam mężowi , że chciałabym żeby chociaż przez jeden dzien poczuł się tak jak ja teraz... nie przez to ze ja taka nieszczęsliwa jestem czy coś w tym stylu, tylko żeby zobczyał jaki to dziwny stan
Powodzenia dziewczyny i jak najmniej dolegliwosci!
Mnie od 4 dni męczy zgaga