Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]

[/url]
[/url]

[/url]
[/url]
Pierscionki ciasne się robia i czuje, ze mam non stop gorące stopy i dłonie z lekkim mrowieniem.Nie wiem co to będzie jak pierwsze upały przyjda

zień dobry w ten deszczowy dzień...
współczuję niewyspania ja cierpię na bezsenność już ponad tydzień...
Aniu na USG musi być dobrze trzymam za to kciuki:)
Ja bardzo ostrożnie i po cichu liczę na to że wszystko jest z nami ok.a co do abs to się nie przejmuj jedź wolniej i tyle;) ja np. absu nie lubię :D nie powiem przydatny nieraz jest ale nie lubię
Nogi też mam jak balony.
jak słyszę o tych wcześniejszych porodach to zaczynam się pomału stresować. Co prawda jeszcze 8 tygodni mamy, ale staram się skompletować wszystko, zeby później na spokojnie czekać na naszą Mirę
coraz częściej twardnieje mi brzuch i oddychać mi coraz trudniej. od wczoraj tak mnie pod lewą piersią skóra piecze, że szok
podobno to od rozciągających się mięśni. A i mam pytanko: chcę kupić biustonosz do karmienia, ale nie wiem jaki rozmiar. Zapewnie biust jeszcze mi urośnie po porodzie, a skąd mam wiedzieć o ile większy rozmiar wziąć? Wy już macie doświadczenia to może coś podpowiecie :)Co on nie wie, ze ciężarnej denerwować nie można???

Nie wiem jak to nazwać, ale pierwszą ciążę traktowaliśmy zupełnie inaczej.

Będę praktycznie cały dzień w Poznaniu i może wreszcie zobaczę kto tam u mnie w brzuchu zamieszkał

teraz - to dom do ogarnięcia, to Karolek... Jedzenie, picie, spacer, przebieranie...
ale dmay rade!!

Czasem zapominam że w ciąży jestem!
Chociaż porównując samopoczucie w obu ciążach - to teraz jestem dużo słabsza.

Kakai, ja badam poziom tych ciał codziennie w związku z cukrzycą. Ich obecność świadczy o tym, że organizm "jest głodny"... Przy cukrzycy muszę pilnować poziomu cukru po posiłkach, ale na drugim końcu tego kija są właśnie owe ketony. Nie wydaje mi się jednak, że śladowe ilości, które Ci wyszły powinny Cię niepokoić.
Ja miałam w ciągu dwóch ostatnich tygodni dwukrotnie taką sytuację. Jem późną kolację i jest ok.

Zaczynam się poważnie stresować, patrząc na ta naszą listę!!! Ale przynajmniej działa na mnie motywująco do kompletowania brakujących rzeczy.
Dzisiaj idę oddać do sklepu 2, nie wiem czy ja jestem taka wybredna, ale te ciążowe są tragiczne! Szukam już w zwykłych sklepach, tylko większych rozmiarów. Koleżanki tez mnie chcą ratować, ale w jednej wyglądam jak dzdżownica w ciąży, a w drugiej jak wielka bomba