Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mały rosnie powolutku, ma teraz 2500g, pozatym musze zaczac podawac sobie zstrzyki preciwzakrzepowe, bo mam za duza krzepliwos
Wg.mnie niesłusznie ;)
Może z powodu krzepliwości rośnie słabiej, bo słabiej krew krąży??? Chociaż waga wydaje się być w normie...
Ja mam w pt wizytę i zobaczę ile moja waży. Tydzień temu odstawiłam acard. Ciekawe co lekarz na to.
to daj znac Ja mam w pt wizytę i zobaczę ile moja waży. Tydzień temu odstawiłam acard. Ciekawe co lekarz na to.
--
no wlasnie, 3 kg to taka fajna waga jak dla mnie:) w 29 tygodniu mialam badane przeplywy i bylo okej, wiec widocznie taka jego natura do terminu mam miesiac Kakai zanim urodzisz to moze malenstwo dociagnie do 3kg a kto powiwdzial ze musi byc jakies duze... spokojnie jeszcze troche czasu zostalo.
Ja w pierwszej ciazy w 31tc mialam taka historie ze lekarz wymyslil ze dziecko za slabo rosnie i moze hipotrofia bo niecale 1500 wazyla, ale pojechalam do specjalnego centrum na zbadanie przeplywow tam.stwierdzili ze dopuki dziecko miesci sie w siatce to bylo ok, za 4 tyg mialam usg i mala miala juz 2,5kg a urodzila sie pod koniec 39tc z waga 3000g
Spokojnie ;)
Dinka blagam cię, ja tez w 7tyg tez jedyne objawy to senność i czasami lekkie zdenerwowanie,piersi większe ale bez przesady.
Raaamy dziewczyny zaczely mi sie zachcianki wlasnie zagryzam truskawki ogórkami małosolnymi bo nie potrafiłam przejść obok nich obojetnie. I jak widzialam w sklepie wszystkie kiszonki surówki i inne zdrowe dobrodziejstwa to myslalam ze ślina zaleje pól sklepu, ciekawe w którym tygodniu trafie do kfc...
wlasnie zagryzam truskawki ogórkami małosolnymi bo nie potrafiłam przejść obok nich obojetnie. I jak widzialam w sklepie wszystkie kiszonki surówki i inne zdrowe dobrodziejstwa to myslalam ze ślina zaleje pól sklepu, ciekawe w którym tygodniu trafie do kfc...
kasiakuzynki lepiej isc do lekarza kolo 7 tyg dopiero bo na poczatku i tak nic nie widac a tylko sie kobiety stresują...
Kasia ja byłam w podobnym okresie jak Ty u lekarza (5 tyg i 2 dni) i był pęcherzyk 5 mm i nawet nie mam napisane, że było ciałko zółte.