Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) dla Miśka, ubranko, kocyk (u nas kąpią i zawijają od razu, więc nie byłoby sensu ganiać do auta)
Co prawda ja nidgy nie rodzialam, ale na porodowke wzięłabym dla dzidziusia np.pieluszke, która zawsze będzie miał przy sobie taką która będzie pachniala domem, mamusią i tatusiem.- a mnie na szkole rodzenia mowili, aby nie zabierac zbyt duzo "Swoich" rzeczy dla dziecka, najwyzej na wyjscie bo te nasze przesiakna szpitalem i zarazkami... W szczegolnosci chodzilo o beciki czy kocyki.

a mnie na szkole rodzenia mowili, aby nie zabierac zbyt duzo "Swoich" rzeczy dla dziecka, najwyzej na wyjscie bo te nasze przesiakna szpitalem i zarazkami... W szczegolnosci chodzilo o beciki czy kocyki.
Czy mogę zaznaczyć po porodzie, że nie wyrażam zgody na kąpanie dziecka w szpitalu? Jak to wygląda w praktyce? Ja sobie mogę gadać a i tak mi go wykąpią?
A ja nie kumam... to dzieckobod porodu ma byc nieumyte? A to nie zaszkodzi?
U nas w szpitalu myly polozne dzieck w rekach nad wanna pod kranem
Generalnie dziecko rodzi się w mazi, która bardzo dobrze działa na skórę, chroni ją lepiej niż jakikolwiek specyfik typu oliwki i inne i im dłużej ma tą maź na sobie tym lepiej dla dziecka. My planujemy wytrzymać tydzień.
że umyć muszą, bo takie w PL procedury.
Wciąż jednak żyję nadzieją, że urodzę w domu i wtedy będą sobie mogi swoje procedury w buty wsadzić
Strasznie to było instrumentalne.

polecam bardzo glukoze o smaku cytrynowym, poszło łatwo.
nie podoba ci sie w szpitalu to sie wypisujesz na własne życzenie i tyle, przecież,mozesz to zrobić zaraz po porodzie.

Ft4 nie badałam teraz... I nie wien czy jest sens robić dzisiaj po południu (ok 16 jak P. Wróci z pracy) czy lepiej poczekać na wizytę do jutra i zobaczymy co lekarz mi powie...
--
ja szczerze powiem ze nie pamietam jak to bylo czy ją kąpali czy nie...