Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co prawda ja nidgy nie rodzialam, ale na porodowke wzięłabym dla dzidziusia np.pieluszke, która zawsze będzie miał przy sobie taką która będzie pachniala domem, mamusią i tatusiem.- a mnie na szkole rodzenia mowili, aby nie zabierac zbyt duzo "Swoich" rzeczy dla dziecka, najwyzej na wyjscie bo te nasze przesiakna szpitalem i zarazkami... W szczegolnosci chodzilo o beciki czy kocyki.
a mnie na szkole rodzenia mowili, aby nie zabierac zbyt duzo "Swoich" rzeczy dla dziecka, najwyzej na wyjscie bo te nasze przesiakna szpitalem i zarazkami... W szczegolnosci chodzilo o beciki czy kocyki.
Czy mogę zaznaczyć po porodzie, że nie wyrażam zgody na kąpanie dziecka w szpitalu? Jak to wygląda w praktyce? Ja sobie mogę gadać a i tak mi go wykąpią?
A ja nie kumam... to dzieckobod porodu ma byc nieumyte? A to nie zaszkodzi?
U nas w szpitalu myly polozne dzieck w rekach nad wanna pod kranem
Generalnie dziecko rodzi się w mazi, która bardzo dobrze działa na skórę, chroni ją lepiej niż jakikolwiek specyfik typu oliwki i inne i im dłużej ma tą maź na sobie tym lepiej dla dziecka. My planujemy wytrzymać tydzień.
że umyć muszą, bo takie w PL procedury.
Strasznie to było instrumentalne.
polecam bardzo glukoze o smaku cytrynowym, poszło łatwo.
nie podoba ci sie w szpitalu to sie wypisujesz na własne życzenie i tyle, przecież,mozesz to zrobić zaraz po porodzie.
Ft4 nie badałam teraz... I nie wien czy jest sens robić dzisiaj po południu (ok 16 jak P. Wróci z pracy) czy lepiej poczekać na wizytę do jutra i zobaczymy co lekarz mi powie...
--
ja szczerze powiem ze nie pamietam jak to bylo czy ją kąpali czy nie...