Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czyli w 13 dobie zycia - w domku juz :)
no i rodzice się na nas dziwnie patrzyli
W każdym razie, zadowolona byłam, ze skórą nie było żadnych problemów, zero oliwek i innych mazideł. Kąpaliśmy w ciepełku, w naszym wiaderku, we dwoje- cała rodzina w szoku, bo przecież młodzi rodzice nie potrafią i się boją kąpać, się woła mamy, teściowe, ciotki itd. 
Zleci się tłum lekarzy, pielęgniarek i pewnie jeszcze salowe i będą straszyć co to będzie i co się w domu nie stanie. Ja w 3 dobie jak nie było pewności czy wyjdziemy, bo mała mi żółknąć zaczęła, zostałam postraszona, że wyjdziemy i wrócimy, ale nie na położnictwo tyko na pediatrię a tam na pewno złapiemy milion chorób od innych dzieci. Nie do przejścia- pierwszy poród, presja, huśtawka hormonów i takie teksty....A w szpitalu miałam mega doła, płakałam cały czas, jak tylko mąż mi z oczu znikał, byłam wyczerpana, bo nie mogłam tam spać...eh. Za drugim razem może i bym się wypisała.
W Uk kapia jesli rodzisz pierwsze dziecko i chcesz,zeby bylo wykapane.
sama siebie nie poznaje wiec nie będę tu zanudzać i odezwę się jak mi się polepszy...
Kakai, jak samopoczucie? Jak brzucho?
Ja na myśl, że to już niedługo jestem niesamowicie podekscytowana i nie wierzę, że ciążą praktycznie już zleciała :)))
--
no i zastrzyki mi daja popalic, wczoraj tak bolał ze sie popłakałam
a Ty jak sie trzymasz? keidy masz wizytę?
Noce coraz gorsze - niewygodnie, nie ma jak się przewrócić na drugi bok bezboleśnie...

Coraz bliżej porodu. ciuszki mam już praktycznie skompletowane część po Ludwisiu część dokupiłam. Więc oprócz zakupu wózka zostały tylko drobiazgi. A no i większą szafę robię bo z ubrankami się nie mieszczę od dwójki:P
;
;
;
;
u nas wszystko dobrze, test obciążenia glukozą nic nie wykazał, uff, chociaż nie wiem, czy by mi się jakaś dieta nie przydała ... Munio siedzi tyłkiem w dół, na razie mam się nie martwić i nie robię tego
ale mnie wkurza bo rusza tymi girasami i mi po pęcherzu kopie a to troszkę boli ...