Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) więc u mnie pewnie spokojnie mogło obejść się bez leków, a skurcze brały się najprawdopodobniej stąd, że miałam baaaaardzo duży brzuch a sama za duża nie jestem 
Mnie te skurcze nie bolą, o ile to w ogóle to bo ja nie czuję że to jest skurcz... po prostu mam cały czas napięty brzuch. Chyba, ze nie umiem odróżnić. I np mylę jakieś ruchy maluszka ze skurczami.
ta lista mnie troche przeraża....

teraz sesja photo w sobotę, 3 dni w szpitalu z Młodym w przyszłym tyg.-usunięcie migdała, potem jeszcze tylko impra w przedszkolu na dzień matki-placek mam upiec i droga wolna

what? Ja tam prawie zwymiotowalam... Ja to bym chciała urodzić w 37 tygodniu

Aczkolwiek 2 dni po terminie byłoby idealnie bo 27 czerwca mam urodziny

więc zaczynam świrować, ze to może ja przesadzam i ze nie ma co iść na wizytę bo pewnie powie, ze wszystko jest ok.

bo w 20 tc moja szyjka miała prawie 4 cm, więc w normie.

bo wcześniej raczej nie powinno się nic dziać...
Zostając w temacie- jest dla mnie nadzieja- mimo spinek brzucha, szyjka mi się wydłużyła, trzyma dobrze. Wracam do dupka jednak- chuchamy na zimne. No i chłopiec drugi nam rośnie...
)
To chyba stara szkoła, ale wszystkie znane mi dzieciaki urodzone przed 38tc były chyba nie do końca gotowe, w najlepszym przypadku były problemy z karmieniem (jak u nas).