Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na genetycznym Ci powiedzieli?
Ja co prawda jestem 2tyg za Tobą, ale mi powiedzieli, że jeszcze nie ma co i że się dowiem na połówkowym.
Dziewczyny, w 14 tygodniu jeszcze główka jest chyba nieproporcjonalnie duża u Dzieciątka, nie? i niekształtna? Bo dostałam wczoraj zdjęcie Malucha i jakieś takie dziwne mi się wydaje :( Głupia jestem, wiem, współczuję mojemu Skarbusiowi, że ma Matkę histeryczkę... ale wydaje się, że ma takie duuuże czoło :((( A ja się już wkręcam w jakieś dramatyczne choroby... Boże :(((((
Teraz wpadłam na szybką wizytę
w 14 tygodniu jeszcze główka jest chyba nieproporcjonalnie duża u Dzieciątka
Jej bylam na spacerze z Jasiem i czuje jak mi Wojtek dzwoni glowa w krocze, az mnie czasem uginalo w pol, juz powoli nie mam sil na nic
A może brałyście antybiotyki z innego powodu?
O mamo wiem co czujesz ::P chociaż mi i tak lżej, bo ciąża młodsza. Mi dzisiaj nogi do tyłka wchodzą, po całodziennym chodzeniu z Nadią po naszych okolicach górzystych, dopiero usiadłam pierwszy raz porządnie od rana :) Cały czas ganiała skubana z przerwą na 50 minut snu i obiad :P Odpocznij sobie chociaż w weekend jak małż będzie :)
Dziewczyny, czy któraś z Was miała w ciąży zapalenie jajników? ;/ A może brałyście antybiotyki z innego powodu?
Mnie się chyba to cholerstwo uczepiło znowu (w grudniu na zapalenie leżałam w szpitalu z Augmentinem właśnie) i strasznie się boję, co będzie, jak znowu będę musiała się czymś faszerować :(
ja sobie obiecałam, że teraz codziennie jak Jas bedzie miał drzemkę to kłade sie z nim:)
poza tym dziewczyny jak wy sobie radzicie z dzieciaczkami w brzuszku i tymi zwariowanymi na zewnątrz?
A może brałyście antybiotyki z innego powodu?
Dziewczyny pisze z wielkim niedowierzaniem na. Tym wątku. Robiłam dziś test ciążowy, druga kreseczka słaba ale jest.