Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

U mnie bedzie 4,5 roku roznicy wieku, wiec moje chlopaki juz raczej wspolnego jezyka nie znjada
w ciemno mogę wpisać chlopiec :)
nic nie wiadomo, to z fusów nie wpisujemy, ja tam dziewuchę obstawiam
Fajnie, że wszystko ok :)
Dziś jest łatwiej, bo ma już ten 1 rok i 10 miesięcy, o wiele więcej rozumie i zdecydowanie łatwiej się z nią dogadać, choć na ręce chce czasem, to biorę i przytulam, bo co zrobić
jest co nosić, nie ma co
I gdybyśmy się mieli raz jeszcze decydować, to na pewno byśmy rodzeństwo "robili" w tym samym czasie, cieszę się, ze będzie dwa lata różnicy :)ja sobie obiecałam, że teraz codziennie jak Jas bedzie miał drzemkę to kłade sie z nim:)
parę razy spałam, a tak to zawsze coś na obiad albo posprzątać mogę w chwili wolnej. Tak myślę, że na Twoim etapie już jednak zacznę spać z Nadią w dzień, co by więcej sił nabrać 

no wlasnie jas spi a ja sie objadam czekoladą
Nadia śpi od dwóch godzin, a ja zrobiłam zupę warzywną i naleśniki bananowo- truskawkowe
w międzyczasie podczytując forum, no tośmy obie pospały, hahahah 

Nadia śpi od dwóch godzin, a ja zrobiłam zupę warzywną i naleśniki bananowo- truskawkowe w międzyczasie podczytując forum, no tośmy obie pospały, hahahah
no i powiem ze sie zdrzemnelam na pół godziny, bo Jas cos dlugo spi, chyba ide go obudzicMoja to w dzien nie spi w ogole wiec nie pospie...:( chyba ze wstanie o 6 to wtedy kolo 15 juz jest slaba i spi z 2 godzinki...
No u mnie też taka róznica wieku będzie... Trochę szkoda, ale nie dało się wcześniej - nie było chęci.

I ot dylemat gotowy, z jednej strony wiem ze czas goni i musze sie wyrobic z porzadkami do porodu, z drugiej strony chce jeszcze pospac poki moge, bo potem wiadomo że ze snem bedzie kiepsko

wczesniej tez mowila ale raczej powtarzala za mna a dzis sama ;)))) nic lece dalej robic nalesniki z serem bialym i szpinakiem