Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja bym na miejscu EWY już wczoraj pojechała na betę i prg żeby sprawdzić czy wszystko ok a nie sikała każdego ranka na kolejny test bo to nic nie powie oprócz tego, że są dwie kreski wiem Ewa, pisałaś że się spłukałaś czy tam coś ale może ktoś Ci pożyczy 50 zł żebyś mogła zrobić to badanie i się uspokoić , że wszystko gra ?
Roxy jeśli nadal będziesz plamić zawsze możesz udać się na IP muszą udzielić Ci porady.Może ktoś Cię zbada, zrobi usg (piszę może bo w takich przypadkach nie zawsze badają, robią usg by dodatkowo niczego tam nie podrażniać) ale zawsze mogą Ci zrobić betę i będziesz wiedziała co i jak.
katarzynah1987: mdłości to oznaka, że ciąża się dobrze rozwija?
oh jak ja nie lubię takich teorii... też mnie tak koleżanka we wczesnej ciąży nastraszyła, że wymioty i mdłości sugerują, że dziecko się dobrze rozwija... No to ja załamka, bo ja nie miałam ani raz mdłości o wymiotach nie wspominając! Czułam się świetnie, ale oczywiście po jej słowach złapałam doła i zaczęła się myśleniówa i stres czy z moim dzieciątkiem jest wszystko w porządku. Dzisiaj kończę 19 tydzień, wszystko póki co przebiega prawidłowo, więc jak widać można być w ciąży bez żadnych objawów.
Szyjka trzyma, zamknięta i na szczęście od niedzieli się nie skróciła,
magdamagada, czyli sugerujesz, że mdłości to oznaka, że ciąża się dobrze rozwija? Jeżeli, któraś nie ma mdłości to jest sygnał źle rozwijającej ciąży albo gdy mdłości ustaną to ciąża zacznie się źle rozwijać? Tak można zrozumieć Twoja wypowiedź...