Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
 i daleko. Nie wiem czy damy rade z rozbrykana dwojka tak dkugo w samolocie
 i daleko. Nie wiem czy damy rade z rozbrykana dwojka tak dkugo w samolocie ale dzieki za kierunek. Poszukam.
 ale dzieki za kierunek. Poszukam. 

zeby dotrzec na Rynek

no i chyba we Wloszech juz sie wakacje koncza, wiec mniej ludzi jest. Przed sezonem pogoda tez jest pewnie ok, ale Adriatyk jeszcze nie nagrzany. Pamietajcie tez, ze w Adriatyku pelno tch jezowcow czy jak im tam, wiec warto zainwestowac w obuwie ochronne, ale to na miejscu pelno tego. Ale Wam.zazdroszcze!
no i chyba we Wloszech juz sie wakacje koncza, wiec mniej ludzi jest. Przed sezonem pogoda tez jest pewnie ok, ale Adriatyk jeszcze nie nagrzany. Pamietajcie tez, ze w Adriatyku pelno tch jezowcow czy jak im tam, wiec warto zainwestowac w obuwie ochronne, ale to na miejscu pelno tego. Ale Wam.zazdroszcze!
 haha, to moje ukochane miasto.
 haha, to moje ukochane miasto. i jeszcze fajnie jest na wzgórzu Montjuic (kurczę dawno tam byłam, ale można kolejką linową wjechać albo dokolutka sobie powoli iść i chyba wózkiem spokojnie dałoby radę) i przy magicznej fontannie (koło Placa Espana) jest taki pałac na wzgórzu, kaskadowe fontanny, ogrody, bardzo ładnie.
 i jeszcze fajnie jest na wzgórzu Montjuic (kurczę dawno tam byłam, ale można kolejką linową wjechać albo dokolutka sobie powoli iść i chyba wózkiem spokojnie dałoby radę) i przy magicznej fontannie (koło Placa Espana) jest taki pałac na wzgórzu, kaskadowe fontanny, ogrody, bardzo ładnie. 
       ), a raz pod Barceloną.
), a raz pod Barceloną. ) - zwłaszcza przy dziecku to jest super, kuchnia dostępna itd. Lepsze lokalizacje i lepsze ceny
) - zwłaszcza przy dziecku to jest super, kuchnia dostępna itd. Lepsze lokalizacje i lepsze ceny