Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ależ kalabryna!! Co do wybru, fakt - jest w czym, ale pomału mi się klaruje... Zastanawiam się tylko jak to w praktyce wygląda. Coś podobnego
Pulpon, ale jest stanowczy opór czy bardziej obawa? U nas w zasadzie to była wspólna decyzja, ale faktem jest, że mąż podchodził bardziej asekuracyjnie. Przy pierwszej procedurze w decyzji pomógł nam lekarz. No i jakoś tak poddaliśmy się losowi. Pierwsza próba z dwoma zarodkami, bez powodzenia. Do crio podchodziliśmy ze świadomością, że ostał nam się jeden - rownież się nie udało. Kolejna procedura - pierwszy transfer świeżaków - zdecydowaliśmy się na dwa bez zastanawiania się. Dzięki niemu mamy córkę. Podchodząc do crio mąż znów miał wątpliwości - wiadomo, jedno dziecko już mamy. Ja byłam nieugięta. Matematycznie chyba podeszłam do sprawy No i mam Jak przekonać męża na transfer 2 zarodków?
Ja to nie biorę tego typu wózków pod uwagę - wg mnie za dużo ograniczeń typu własnie schody, wejście do sklepu, czy nawet do własnej klatki schodowej gdzie żeby otworzyć skrzydło drzwiowe do kąta 90° trzeba męskiego ramienia, nie wspominając o komunikacji miejskiej (bo przecież może się zdarzyć potrzeba skorzystania)... Jak zjechać czy wjechać po schodach.
to że wydaje mi się, że zawsze jedno dziecko jest bardziej poszkodowane - mniej widzi niż drugie :)) może to głupie ale takie mam odczucia
W tym wózku podoba mi się właśnie jeden poziom.