Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wspomniał, że w macicy jest śluzówka. Z tego wszystkiego nie zapytałam się co miał na myśli.
dla mnie osobiście czas po stracie Emanuelka był czasem przetestowania i rodziny i przyjaciół -> teraz z perspektywy czasu wiem że wielu się wtedy wykruszyło bo okazali się idiotami
wiem co przeżywasz, bo też przechodziłam poronienie zatrzymane i zabieg łyżeczkowania. U mnie nie mogło być inaczej, bo organizm nawet nie szykował się do poronienia samoistnego i bym tak chodziła i chodziła.
Kolejne przykre historie, bardzo mi przykro dziewczyny... :((( Ewer, anairda, aleksis trzymajcie się! :(
Mam sporo objawów problemów z krążeniem, może nawet zakrzepicy :( Dopiero teraz je kojarzę... We wtorek idę na kontrolę do mojego gin, mam nadzieję, że czegoś się dowiem i zleci jakieś badania.
ja otrząsnęłam się już, synek był idealnym lekarstwem i moim największym cudem....mam wrażenie (może mylne), że jeśli spotkałoby mnie to teraz gdy już go mam, bolałoby mniej...
mam wrażenie (może mylne), że jeśli spotkałoby mnie to teraz gdy już go mam, bolałoby mniej
Jak takie choroby maja sie do tego, ze mam zdrowe dziecko z pierwszej ciazy i wtedy nie mialam takich problekow??
Ever powinni podac Ci antybiotyk po zabiegu zeby nie wdarlo sie zakazenie.
Moje pytanie jak teraz funkcjonować. Kiedy mogę zacząć ćwiczyć, kiedy mogę się opalać, współżyć, odkurzac itd.
Czuje się fizycznie w miarę. Brzuch trochę cmi, krwawienie jest lekkie.
Poradźcie cos