Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Esteban ale cię przetrzymali w tym szpitalu
Mój termin był na 06.05.2012- urodziny mojego chłopka.
Dla mnie najgorszym dniem (a w szczególności nocą) był ten, kiedy wiedziałam, że serduszko nie bije, że mój dzidziuś nie żyje, a ja czekałam na zabieg
U nas lekarz się chyba wkurzył na przepisy i wystawił zaświadczenie o niemożności stwierdzenia płci, co zresztą jest dla mnie oczywiste. Takie zarodki powinno się rejestrować bez orzekania o płci, ew. rodzice mogliby wybrać, według uznania.
blubi, bilia ale jak bez objawów
blubi, bilia ale co macie na myśli? obumarcie ciąży bez objawów? bo poronić nie można bez objawów, przeciez jakos musi to sie wydobyć z organizmu...
bilia u Ciebie objawem była spadajaca beta a kolejnym bedzie @
No właśnie - urząd oczekuje do rejestracji dziecka martwego płci, ale jak w przypadku 7-8 tc stwierdzić płeć! To absurd! Lekarze, aby pomóc pacjentce w takiej sytuacji, niekiedy wpisują "na pałę" płeć zarodka, ale to absurdalna sytuacja - poświadcza na druku urzędowym nieprawdę, bowiem nie ma pojęcia - i mieć nie może - jaka jest rzeczywista płeć zarodka. To druki i formalności powinny być odpowiednie do realiów, a nie odwrotnie, dostosowywać realia do formalności.