Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A czego Wam brakuje w domku?
Nam jeszcze sporo ale mamy motywację do szybkiej przeprowadzki, zdecydowanie. Dajemy sobie max dwa miesiące.
Manga ten narożnik wzięłaś który pokazywałaś? W ogóle nie wiem gdzie szukać takich rzeczy, poza Ikeą. Przejrzałam np dziś w internecie ofertę Agata meble, no straszne, okrutne rzeczy tam sprzedają. Wiecie gdzie znajdę ładną, prosta, klasyczną kanapę trzyosobowaą do dajmy na to trzech i pół tys?...
A wlasnie, bierzecie kanapy rozkladane czy po prostu ladne? Bo u mnie priorytetem byla przyzwoita powoerzchnia spania i komora na dodatkowa posciel. Nie mamy pokoju goscinnego i jak ktos u nas nocuje to w salonie wlasnie. Taka kanape to dopiero problem byl kupic :/
A ja z innym pytaniem, nie kojazycie sklepu online zlustarmi na toaletke? Nie chce nic retro,, jakies w miare nowoczesne, najlepiej lamane na 3, ewentualnie stojace dwustronne blizej dalej. No i cena do 60-70zl max
Juz sie nawet zaczelam zastanawiac czy nie zamowic w jakiejs firmie robiacej lustra bo nic mi w oko jak net przegladalam nie wpadll
Hydzia a patrzyłaś na e-lustra.pl?
Ja tam sobie skonfigurowałam lustro do łazienki. Jestem bardzo zadowolona. Tylko nei wiem czy takie dzielone tam robią - przeglądnij, może dopytaj - może mają gotowca.
A wlasnie, bierzecie kanapy rozkladane czy po prostu ladne?
Mary też nam brakuje sporo. Np kanapy w salonie, ławy, stołu jadalnianego, krzeseł, barierki do schodów piwnicznych, lodówki, pralki, drzwi białych do naszej łazienki w sypialni, częściowo malowania itd...
Trzeba posprzątać i ogarnięcie na zewnątrz - balkony, tarasy i schody wejściowe + ogrodzenie, kostka. No dużo roboty jest...
Ale to chcieliśmy stopniowo robić.
Jeżeli ktoś ma alergika w domu, to odradzam ogrzewanie podłogowe- cały ten syf idzie w górę .
Musimy z mężem obsadzić garaż na bloczki chyba fundamentowych
Także szukamy dalej.....minimum 45 m2.
wyremontowanie starego domu moze kosztowac tyle co postawienie i urzadzenie nowego ale jak piszesz ze on kilkuletni to moze nie jest tak zle i np byscie mogli sobie pietro zrobic dla siebie z odzielnym wejsciem?
jak już to gdyby się męża marzenie spełniło o budowie domu (mamy działkęna dobry początek ;D haha). No ale to dalekie plany