Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hyde to zleć gdzieś wykonanie takiej obwódki.... u mnie cięcie takich blach wykonuje znajomy. jeśli chodzi o szybę to Ja nie wiem skąd Ty te ceny bierzesz. ... u mnie jednak z kominkiem się nie spieszy....mam na razie obwódkę. ...
Ja też boso nie znoszę chodzić. ...
Aneta a co? Szybki w drzwiach i przenikające przez nie światło dają taki mile wrażenie dla oka. Znajoma ma pełne i zupełnie nie w moim stylu. Tak specyficznie przytłaczają hol.
Aneta u mnie to przyzwyczajenie do szyb w drzwiach oraz malutkie korytarze... pełne drzwi jakoś tak z kamienicami na slasku kojarzę gdzie mieszkania są bardzo wysokie i duże no i takie drzwi z frezami...
a u nas w blokach to wszyscy kiedys mieli wlasnie biale przeszklone i moze stad moj uraz :P
no i ja jednak nie znosilam mycia bialych drzwi (stare malowane olejna mialam w pokojach a w lazience wymienione juz takie nowego typu), te co mamy teraz tylko szmatka z kurzu przetrzec trzeba
--
W jednej z łazienek mam takie dwie plamy ale nie wiem kto i czym je zrobił, że są niezmywalne. Wyglądają jakby mokre...
łazienkę sprzatnełam w 15 min ;)duży pokoj ogarniety w 10 min ;) pokój chłopców w 10 ;)przeleciałam przez przed pokój i kuchnie w 10;)