Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Te jedna ścianę oomalowalismy na ciemny antracyt - polecam duluxa do kuchni i łazienek - super sie kładzie i dobrze utrzymuje.
co macie na ścianach w wiatrołapie? myślimy nad tynkiem mozaikowym.
jaką macie podłogę przy kominku? na jakiej szerokości?
przy sypialni mamy garderobę - wstawiać tam drzwi?
czy nadaje się do wszystkich podłóg? Pytam szczególnie o panele. Można? Nie puchną?
z tego co wiem, to do drewnianych podłóg się nie nadaje, bo niszczy drewno, natomiast zwykłe panele podłogowe "śmigam" i nic się z nimi nie dzieje
[/quote][quote=KlNGA]1. piecyk gazowy mamy niestety w łazience, wygląda okropnie z tymi rurami na wierzchu, ale już mamy pomysł jak to ukryć - zabudujemy część ściany, tylko ten piecyk będzie na wierzchu zlicowany z tą zabudową. czy to dobry pomysł? robiłyście tak? widziałyście to gdzieś?
2. co macie na ścianach w wiatrołapie? myślimy nad tynkiem mozaikowym.
3. czy to dobry pomysł aby w korytarzu były panele? płytki byłyby tylko w wiatrołapie, a za następnymi drzwiami już panele.
4. jaką macie podłogę przy kominku? na jakiej szerokości?
5. przy sypialni mamy garderobę - wstawiać tam drzwi?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
A powiedz mi, po umyciu tym mopem jak przejdziesz się boso, to są ślady stóp? Albo podłoga nie jest tłusta?
Plisy cholernie są drogie.
Mi sie plisy nie podobaja. Wole rzymskie
Jakie macie światło na elewacji i czy jesteście z niego zadowolone tzn czy daje jakieś w miarę światło ?
a więc nie za tanio.
Nie wiem jak będę latem od południa na dole. Niby słońce wysoko a okap z dachu daje zacień ale okaże się w praktyce
Dziewczyny mają okna szczytowe na wschód