Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też nie moje kolory, ale moje są tylko biel i szarość, więc mną się nie można sugerować.
duży wiatrołap.
a drugi to po prostu nie chcielismy zupelnie gladkiej plyty tylko matowa z lekka struktura. w sumie ze zwyklego lenistwa ale powiem szczerze w starym mieszkaniu mielismy jasna gladka i to byla tragedia ze sprzataniem.
a jeszcze a propos kolorow, wpadla rano znajoma ktora gustuje w bezach i kolorach a'la drewnianych i skwitowala 'zes nawet szafe z szarym zrobic musiala' takze tego,jestem pewna ze ja dobrze widze a nie foty
Hyde a gdzie do tej szafy będziesz układała buty np codziennego użytku?
to chyba widziałaś okrojony próbnik kolorow
Mi się z lacobelu marzy szafa mmm i może za kilka lat wymarzę:)
Hyde, starczy wam po dwie pary butow? Czy macie gdzies indziej jeszcze pochowane?
Przy okazji sprzedam wam patent z neta (ktory sama tez wyprobowalam), jak trzymac buty w szafie by nie bylo tego specyficznego zapaszku. W stare skarpety piasek do kuwety dla kota (oczywiscie nowy) i te skarpetki zawiazac i powkladac do butow. Piasek wiaze zapach.
O!
To ja się na czas robienia elektryki w domu, zamieniam z któraś z Was na męża
Umiejętności mojego kończą się na przykręceniu gniazdka
Dziewczyny czy któraś z Was kupowała AGD na ole ole ?
Macie jakieś doświadczenie ...
i jeszcze jedno dobierałyscie kolor lodówki do koloru AGD - mam na myśli odcienie srebra
Lodówka która nam odpowiada ni w ząb nie pasuje do naszego AGD ... I tak się zastanawiam, trzeba, nie trzeba ?
Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała w necie fototapetę?