Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sardynko to ile wy macie pkt oswietlwniowych w domu??? u nas salon nieduzy (ok28m) i jest zwis nad stolem i kolo kanapy plus lampa stojaca w kacie. w kuchni jeden zwis na srodku plus na listwie nad roboczym 3 szt punktowo

No maleństwo, a jakoś nie pomyśleliśmy by to pomierzyć.
)...obecnie z niczego tak się nie cieszę jak z tego, że mamy gres w kolorze "brudu" hahaha
A jakie macie łoże, 200? w żaden sposób się nie mieści?

. A tak to są ok.
Teraz mamy wielgachny skos nad łóżkiem i M. nie chce nawet o tm słyszeć.
Na dole inna ekipa dociera ściany po gładziach i będą też niedługo malować, tapety itp. Jak na górze skończą malowanie to położą panele. W międzyczasie spotkałam się z projektantem, który będzie nam robił meble (w większości będą na zamówienie), u dzieci w pokojach są skosy, więc inaczej się nie da, a u nas w sypialni chcemy dużą szafę na całą ścianę). Do tego szafa w wiatrołapie i szafki w dolnej łazience chyba (chcieliśmy pierw gotowe kupić, ale jakich nie liczyliśmy, to zostawała luka 10-20cm, stąd pomysł aby ładnie zrobić po całej ścianie na zamówienie - ale z tym się zastanowimy jeszcze w zależności od ceny, jaką zaproponują.Marylove - ja bym się nie zdecydowała na białe płytki w salonie. Tu gdzie teraz mieszkam mam jasne (nie całkiem białe, bo z szarymi "plamami") w kuchni i powiem, że to tragedia... Nawet po umyciu przejdziesz się raz i już znów widać jak coś na nich leży... Nie polecałam bym. Ale wybór należy do Ciebie.
I nie wiem teraz czy wyróżnić te figury jakoś innym kolorem? Chciałam pomalować sufity na beż lub kawę z mlekiem (tak samo jak 2 dłuższe ściany) a te figury na bordo (tak jak 2 krótsze ściany). Co o tym myślicie? Czy zostawić białe i biały sufit?
[/urlDziewczyny powiedzcie mi ile na domkach płacicie za wodę i ścieki i o ile to nie tajemnica ile zużywacie?
U mnie 9m3 = 190 zlotych
Ja bym zostawiła biały kolor

u nas też drzwi będą montowane wewnętrzne niedługo, ale póki co podłogi na górze (panele), malowanie na dole, łazienka na dole (płytki), w kuchni płytki i położenie gresu oraz paneli na dole i będzie w miarę. Gorzej na podwórku, tam to sajgon straszny
[/url