Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fajnie poczytac dobre opinie o Maclarenach. Z ta tapicerka to jak ja sie sciaga? Pan w sklepie (john lewis ) mowil mi, ze to mozna prac tylko i wylacznie recznie - bez sciagania. Jak to z tym jest? Moze facet byl nie doinformowany.
Odpina sie pare zatrzaskow i sciaga tapicerke z takich jakby nitów oraz odpina pasy.... max minute to zajmuje jak sie ma wprawe
Ja go widzialam tylko w sklepie i co mi sie nie spodobalo to małe kułka i nie można wlasnie powiekszyc budy. No i buda jest jakaś mała i "lelawa".
Obczaiłam ten co ty chcesz i bardzo jest podobny do maclarenow w sumie. Naprawde sie dobrze prezentuje i ma wszystkie potrzebne funcje.
Racja. Ten UppaBaby ma ta budke opuszczana z filrtem przeciwslonecznym. Maclareny sa bardzo popularne, stad te moje wahania. Ale jednak Uppa na razie wygrywa.
Madziauk, dzisiaj widzialam maclarena quest, tylko tego Denim, i on ma rozsuwana bude, i jest ona dosc duza.
Szukalas wogole wych wozkow na facebook'u na stronach typu PRAMOCHOLIC.... tam maja duzo uzywanych roznych. ostatnio byl wlasnie ten denim quest, 4 miesieczny za 100 funtow.
Ja kupuje jednak maclarena XT, nie ma fajnej tapicerki wiec wezme czarna, poza tym sa teraz w super promocji w mothercare :D
ja mam wózek babystyle oyster max
gondola w joolz ma 80 cm długości ale wydaje mi się być dość wąska
X landery nie.sa zle ale na pewno nie sa lekkie.