Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

[/url
[/url]
gondola na jakieś pół roku a potem porządna spacerówka...
;
Czy jest tutaj użytkowniczka wózka Hartan?
.
[/urlmam jeszcze pół roku na decyzję ;)
Czy jest tutaj użytkowniczka wózka Hartan?
My użytkowaliśmy Hartana, model VIP XL. Uwielbiam ten wózek. Jest stabilny, świetnie się prowadzi, dosyć spora gondola, która nam spokojnie wystarczyła do 9. miesiąca życia Bąbla. W spacerówce widziałam same zalety, stąd nasz wybór, możliwość zmiany ustawienia przodem lub tyłem do kierunku jazdy, możliwość rozłożenia oparcia na płasko, duża budka, chroniąca przed wiatrem, słońcem, co nam się niesamowicie przydało, kiedy roczny Bąbel uwielbiał spacery zimą. Łatwość złożenia, bez problemu mieścił się do samochodu. 
Wiem, mały jeszcze jest, ale patrząc na wysokość, na jakiej jest pałąk umieszczony, to nawet 2-latkowi będzie on za wysoki. No zobaczcie same na fotkę.
Oparcie jest nisko (wyżej nie da się)- kurcze dziwne to oparcie... ciagnelas na "sile"? Ja w moim tez myslalam, ze tak ma byc (mlody jak pokraka siedzial...) az w koncu po prawie 2 latach pociagnelam na sile i nagle byl kat 90 stopni...

prampol zebra bylam z niego bardzo zadowolona
kurcze dziwne to oparcie... ciagnelas na "sile"?
Jaki to wózek???- no tylko bylo nie dobre dla maluche, non stop mi zjezdzal i bylo beznadziejnie.. przy Blazeju od razu wiedzialam co i jak i dzieciak prosto i wygodnie ma bo on lubi sie wychylic jak ma pol lezaca... Mam taki model

wpadłam przypadkiem na wózek spacerowy Camarelo Eos
na pompowanych kołach BRITAX B-MOTION 4

;
marion, na pewno chcez kupowac kolejny wozek?
nie pomeczysz sie tym?
ile ci ten fryc bedzie jezdzil wozkiem? zaraz na nogi skoczy i bedzie zasuwal.

Marion, a może używka?
Ale ustawiłam sobie na Allegro informacje o nowych I czasami kupowałam świeżo wystawiane (w sensie kto pierwszy ten lepszy).

Maryś a do jakiej kwoty bo może Joie np litetrax 4 albo air podobno rewelacja

;