ja bylam zadowolona z zamowienia u artqc - parasolke w ciagu kilku dni mialam w domu. porzadnie wykonana i bez problemu sie mocuje a ze bralam jeszcze folie p/deszczowa to mi sie oplacilo... zreszta u nas parasolki i folie sa szalenie drogie juz nie pamietam czy nawet nie 3razy tyle by mnie kosztowalo gdybym kupila na miejscu w sklepie dzieckowym
IWA można bardzo mocno rozbudować budkę, która wg mnie latem zastąpi parasolkę! jest regulowana i można ją zupełnie zdemontować bądź też zrobić z nią tak ja mniej więcej jest pokazane na obrazku. Do tego wszystkiego jak przeszkadza w czasie spaceru mogę ją opóścić na dół a jak wieje wiatr mogę nią zasłonić dziecko... boki budki są przyciemnione tak samo jak górne okienko!
ja kupiłam taka zwykła parasolke w szklepie dzieciecym :) dałam chyba 20 zł czy cos ;) a po co mi oryginalna :) normalnie do stelaza jakies rurki czy cos sie ja przykreca i juz :)
kfiatuszku no to masz tanie sklepy dzieckowe... u nas no name kosztuja drozej niz w sklepach internetowych niektore firmowki :P
Myszorko ta moja parasolka ma taki uchwyt (imadlo??) ktore sie rozkreca (sruyba motylek) zaklada na rurke i znowu skreca na scislo... parasolka jest na takiej spraezynowej koncowce wiec idzie regulowac kat nachylenia bez problemu...
aga nie będę do końca zadowolona bo już mnie pewne sprawy wkurzają... Niestety nie obracasz budką jak chcesz jedynie pochylasz mocno do przodu - do barierki...
nie podoba mi sie za bardzo ten wózek.te kółka mi tak nie przeszkadzaja w bo w Quinny który mi sie podoba to przednie koło jest tez duzo mniejsze ale ta raczka...porazka... ja tam juznie chodze po sklepach ani nie ogladam wózkow-wydaje mi sie ze x-lander to bedzie najlepsze wyjscie chociaz nie ukrywam ze wolałabym aby spacerówka była montowana tyłem do kierunku jazdy.moje wymagania to takie; -duza powierzchnia leżaca(najlepiej jesli ebdzie si erozkładac zupełnie na płasko -due koła lecz przednie skretne koniecznie i żadnego takiego wózeczka nie znalazłam,wiec pozostaje przy x-landerze zreszta juz zaliczka wpłacona
Koleżanka mnie poprosiła by kupić jej na allegro wózek... dziś widziałam ja z tym pojazdem i dla mnie ble Wydaje się bardzo delikatny i taki "plastikowy" aż strach ruszać hamulce, kółka średniej wielkości ale w realu jakby to były kółka z wózka zabawkowego, bardzo bardzo mała osłonka na nóżki - bobas okryty kocem i nie szło jej jakoś uformować - wyglądało to beznadziejnie. Prowadzi się nawet nawet ale wg mojego BabyDreams tamten jest bardzo delikatny i mi nie pasował SPACERÓWKA SCOUT - Meggy Na plust to jak dla mnie tylko sprzedający bo w niedzielę jej kliknęłam kup teraz dał info że wysyła w poniedziałek a we wtorek go już miała więc naprawdę bardzo szybko i miło
Dziewczyny - pomóżcie! Już byłam zdecydowana na czerwony, a teraz zastanawiam się nad tym niebieskim - turkusowym. Mojemu M podoba sie jednak ten czerwony, ale ja jak to kobieta - niezdecydowana!
Mój M mówi, że te pozostałe kolorki sa takie mdłe przez ten szary kolor, pozatym ten czerwony ma czarną barierke, a lepsza ciemna niż jasna - niewiem juz jaki wybrać!?
Dzięki dziewczyny, decyzja podjęta i już nie będę marudzić z tym kolorkiem tylko CZERWONY zakupię! Jeszcze stoi w sklepie, może dzisiaj lub jutro tylko, że od jutra zostaję sama, a jak znowu będzie lało od rana to nici z zakupu!
ooo Lady udalo Ci sie ct0.1 jednak wylicytowac! super.
stopkrotk_a - ja bralam roana tez pod uwage przy wybiorze wozka. odpadl jednak ze wzlgedu na "druciany" koszyk i wage. ale jesli nie musisz nosic to super, znam dziewczyny ktore sa z tej bryki zadowolone
Który pójdzie do sprzedaży tego jeszcze nie wiem :)) wszystko się okaże jak dojedzie do mnie a tu hmmm z dwa tygodnie poczekam sobie jeszcze :))
Mam zaproszenie nad morze i nie wiem co robić. X-landera jeszcze trzymam hmmm i tak sobie myślę, że gdybym pojechała to który zabrać? Nie jechałam plażą a ni jednym ani drugim ani trzecim ....
Ania uparta jestem i zawzięta jak coś chcę, więc choćby go potem sprzedać muszę się sama przekonać na własnej skórze :))