Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poprubuję zatem potraktowac kiesoznke jak otulacz i dawać wkład na wierzch. Tylko jak po 2h wyciagałam mikrofibrę, to była taka mokra,że można było wyciskać. no to jak będzie na wierzchu, to chyba będę musiała ją zmieniać co 0,5h no i Mery i tak i tak w sikach będzie...
po drzemce czyli po dłuższym czasie bytności w pieluszce
To jest uzależnione głównie od rodzeństwa ale przy dobrym (czyli spokojnym) dniu 2 razy w okolicach 11-13 przykima godzinę max 2 i potem około 16-17 takie pół godziny do godziny odlotu. Chodzi spać na noc około 20 ale pobudka jest o 6-7 rano. Tak jak piszę wszystko zależy od rodzeństwa na ile mu daje pospać ale i od jego aktywności :) On jest śpiochem generalnie ale i bardzo aktywny jak nie śpi - nie usiedzi w miejscu 5 minut Odejdę nieco od tematu - to ile Nat śpi w ciągu?
ja przebierałam (i nadal staram się tak robić) młodego co siknięcie
w okolicach 11-13 przykima godzinę max 2 i potem około 16-17 takie pół godziny do godziny odlotu.
Hmm niby nie za dużo bo wg mnie te 3 godziny powinien wytrzymać, ale on ma ostry mocz i to pewnie przez to No to nie jest tak dużo, żeby się aż pupa zaczerwieniała
ja sie tylko zastanawiam, czy te papierki ochoronne to są fajne. w końcu to jak jest mokre to niezbyt przyjemne dla pupy.
i naprawdę to nic trudnego
To będziesz musiała uszyć pieluszki rozmiarowe. Na napy masz one size.
--
Przykład jest na zdjęciu na dole tej strony.