Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

obyśmy wytrwali a nie zrazili się. ;)
. Dla mnie jest!
[/url

.
.

Ja chyba dokupię otulacz noworodkowy jeszcze jeden i może mniejsze pieluszki noworodkowe.

Aravls też te zapinki snappi zakupię.
kładałaś te pieluszki do otulaczy na samym początku w prostokąt czy zawijałaś w trójkąt jak na tamtej instrukcji co zaprezentowała Aravls ?:)

nic się nie przesuwa, mimo tego że dziecko na okrągło "łazikuje" 

wyszłam z założenia że wyprane przecież są... a i majtki Tosia czasami założy Weroniki już teraz (o tym że najstarsza myli moje ze swoimi nie wspomnę)

- wkładki jednorazowe papierowe (?)dla nas przy starszaku był to nie wypał bo kupsko się rozmazywało i wyłaziło bokiem

Ja oczami wyobraźni już widzę Dzięcię nr 2 w wielorazach, w których teraz Nadia paraduje 

[/url
nie pomyślałam, że przecież faktycznie w wielodzietnych rodzinach dzieciaki latają we "wspólnych gatkach"
no jeszcze nie ogarniam jakoś jak to będzie z dwójką;) Przecież to nie ja zakładam gacie koleżanki tylko rodzeństwo wyprane, czyste pieluszki;)
a później może powoli Kuba wyjdzie z wielo to drugie potomstwo odziedziczy. Miał ktoś podobną sytuację? 1,5 roku różnicy? I te same pieluchy? Dokupowałyście czy ten sam zestaw starczał (mam 23 pieluchy)?

Fran jest nocnikowany więc 2 nie powinno być w nich;)i na noc jednorazowka.

[/url

Kurcze, jeszcze rok temu jakby mi ktoś o wielorazówkach powiedział to bym odpowiedziała, że za leniwa jestem, a teraz to jestem za leniwa na latanie co chwila po pakę pampersów;) A wielorazowe to już "z automatu" używam: spłukać, wyprać, powiesić razem z ciuszkami i zebrać razem z ciuszkami ot;)
[/urlA wielorazowe to już "z automatu" używam: spłukać, wyprać, powiesić razem z ciuszkami i zebrać razem z ciuszkami ot;)

Tatuś myślał, że mamusia zmieniła pieluche na pampka, a mamusia myślała, że tatuś.
[/url]